«Προφανώς το έμαθε αυτό και φιλάκια...» - Αποκαλύψεις για το τέλος της συνεργασίας Κορινθίου και Λιάγκα από το Πρωινό

Χαμός στον αέρα του BreakfastStar

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Προφανώς το έμαθε αυτό και φιλάκια...» - Αποκαλύψεις για το τέλος της συνεργασίας Κορινθίου και Λιάγκα από το Πρωινό

Τις δηλώσεις της Μαρία Κορινθίου σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον, πρόβαλλαν στην εκπομπή BreakfastStar, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός στο πλατό, με την αποκάλυψη που έγινε στην συνέχεια για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Το ξέρετε και όλοι κιόλας. Φυσικά, όμως, μην παρερμηνευτούν τα λόγια μου, το ότι δεν θα είμαι του χρόνου δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο. Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Τώρα βλέποντας και κάνοντας. Τι θα κάνουμε, πως θα το κάνουμε γιατί θα το κάνουμε, τι θα κάνει ο Γιώργος με την δομή της εκπομπής και τα λοιπά... ίδωμεν. Για την επόμενη σεζόν προέχει το κανάλι μου. Θα δούμε. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς...», ήταν μερικά από τα λόγια της - δείτε αναλυτικά την συνέντευξη της.

Οι αποκαλύψεις για το τέλος Λιάγκα - Κορινθίου

«Με έχει μπερδέψει η Μαρία Κορινθίου. Από τη μία ακούμε ότι θα κάνει πράγματα, ότι θα συνεργαστεί και κάνει ραντεβού, από την άλλη δε θέλει. Κάπως μπερδεύομαι. Δεν ξέρω αν είναι αστρολογικό το θέμα», σχολίασε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της.

«Παιδιά, ξέρεις τι γίνεται; Όταν διαρρέεις μόνος σου πράγματα ότι έχεις προτάσεις... το βιώσαμε κι εμείς εδώ. Ψέματα λέμε; Το άκουσε ο Λιάγκας αυτό και φιλάκια. Δικό μου ρεπορτάζ. Δεν υπήρχε τίποτα. Οι διαρροές που γινόντουσαν ήταν από την ίδια τη Μαρία Κορινθίου. Ο Γιώργος Λιάγκας προφανώς το έμαθε αυτό, ακούστηκε... στον χώρο είμαστε λίγοι. Αυτά δε λέγονται on camera, λέγονται off camera. Το λέει το ρεπορτάζ μου, που είναι 100% καλό», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μίχος και του άφησε όλους άφωνους.

«Εννοείς ότι η Μαρία Κορινθίου διέρρευσε ότι έχει προτάσεις και ο Γιώργος Λιάγκας έμαθε κι το πήρε στο κρανίο;», είπε η Μαίρη Αργυριάδου, με τον συνεργάτη της να λέει πως το ρεπορτάζ του ισχύει.