To αποκάλυψε πριν καν βγει επίσημη ανακοίνωση - Φεύγει οριστικά από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
To αποκάλυψε πριν καν βγει επίσημη ανακοίνωση - Φεύγει οριστικά από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Μπορεί η συμμετοχή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1 να συζητήθηκε πολύ, καθώς η ένταξη της στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα έγινε σε μια ιδιαίτερα περίεργη περίοδο, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ, αφού ανακοίνωσε πως του χρόνου δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, συνεργάτιδα του, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την εκπομπή, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλές οι σχέσεις τους με τον παρουσιαστή.

Αυτή αποχωρεί από το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Λιάγκα

Ο λόγος για την Μαρία Κορινθίου (γεγονός που πρώτοι με αποκλειστικό είχαμε αποκαλύψει) η οποία φέτος έκανε το ντεμπούτο της στην παρουσίαση, παρουσιάζοντας στο Πρωινό τις στήλες που αφορούσαν καθαρά τις γυναίκες. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν όμως, αποκάλυψε πως θέλει να κάνει ένα βήμα παρακάτω χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες σχετικά.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Το ξέρετε και όλοι κιόλας. Φυσικά, όμως, μην παρερμηνευτούν τα λόγια μου, το ότι δεν θα είμαι του χρόνου δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο. Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Τώρα βλέποντας και κάνοντας. Τι θα κάνουμε, πως θα το κάνουμε γιατί θα το κάνουμε, τι θα κάνει ο Γιώργος με την δομή της εκπομπής και τα λοιπά... ίδωμεν. Για την επόμενη σεζόν προέχει το κανάλι μου. Θα δούμε. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς. Εμένα αυτό που λαχταράει η ψυχούλα μου πραγματικά είναι αυτό που είμαι και είμαι ηθοποιός. Οπότε πέντε πράγματα τα συζητάω και βλέπουμε», ανακοίνωσε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγες ημέρες μετά τις φήμες που την ήθελαν να πηγαίνει σε ανταγωνιστικό κανάλι ακριβώς απέναντι από τον Λιάγκα.

Σχετικά με το αν θα συνεργαζόταν τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, είπε: «Θα το ήθελα να συνεργαστούμε τηλεοπτικά. Είναι ακριβώς το ίδιο με το εάν θα έπαιρνα την απόφαση να είμαι μόνη μου ή όχι. Αν λοιπόν είναι κάτι που μας αντιπροσωπεύει και είναι κάτι που το θέλαμε από κοινού και κάτι που μας ευχαριστούσε, ναι. Όπως είχε γίνει και στο παρελθόν τέτοιου είδους πρόταση, όχι μια φορά, και δεν ευδοκίμησε γιατί στη δεδομένη στιγμή μπορεί να μην μας αντιπροσώπευε».

Φεύγει και η Φωτεινή Πετρογιάννη;

Από την άλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη ανακοίνωσε πως παραμένει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και τη νέα σεζόν: «Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 οπότε θα παραμείνω στο Πωινό και θα είμαι στην ίδια θέση που είμαι και σήμερα. Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που είναι ήρεμοι φέτος, θα κάνω ένα ήσυχο καλοκαίρι και από τον Σεπτέμβριο θα είμαι και πάλι στην ίδια εκπομπή. Δεν γνωρίζω εάν θα υπάρξουν αλλαγές και η αλήθεια είναι ότι και να ήξερα, δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτή που θα το πω. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει για καλό πιστεύω οπότε περιμένω και εγώ να δω αυτές τις αλλαγές που ίσως γίνουν ή ίσως δεν γίνουν κιόλας».