Οι δηλώσεις της Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης της: «Θα ήθελα ένα εγγονάκι» - Το ερώτημα του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Πώς αποφασίζεις να είσαι με έναν άνθρωπο με δεσμούς, όταν δεν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι δηλώσεις της Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης της: «Θα ήθελα ένα εγγονάκι» - Το ερώτημα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στην κάμερα του Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον αρραβώνα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος εκτίει ποινή στις φυλακές Κορυδαλλού, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα εγγονάκι από την μοναχοκόρη της.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

«Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα των παιδιών, τώρα θα μπορούν να βλέπονται με ελεύθερο επισκεπτήριο. Θα συμβιώσουν, ο άνθρωπος δεν είναι ισόβια στη φυλακή. Οι πολλοί να προσέχουν όταν μιλάνε. Δεν με ενδιαφέρουν. Με ενδιαφέρει η ψύχη μου να είναι καλά και το παιδί μου ευτυχισμένο. Σε όποιον αρέσουμε και για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Τα παιδιά είναι ερωτευμένα, δεν ασχολούνται με όλα αυτά. Όλοι οι άλλοι ασχολούνται. Είμαστε χαρούμενοι πραγματικά», είπε ξεσπώντας για όσους σχολιάζουν αρνητικά τον σύντροφο της κόρης της και την επιλογή της να τον παντρευτεί.

«Αν θέλει το παιδί μου, θα ήθελα ένα εγγονάκι. Θέλω οι άνθρωποι να κάνουν αυτά που θέλουν οι ίδιοι και όχι αυτά που θέλουμε εμείς για εκείνους», εξομολογήθηκε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε επίσης: «Καλώς ή κακώς η ολοκλήρωση για εμάς θα έρθει όταν...» - Η έκκληση της Ερασμίας Μάνου μετά το σύμφωνο συμβίωσης με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη

Το ερώτημα του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Εγώ συμφωνώ με τη Σοφία στο τέλος που είπε αυτά που είπε. αλλά συμφωνώ επίσης ότι μπορεί να καταλάβει πως ο άλλος έχει κάποια ερωτηματικά. Με πήραν εκείνες τις ημέρες από την εκπομπή και μου είπαν να κάνω μία συνέντευξη στην Ερασμία.

Εγώ κυρίως θα ήθελα περισσότερο να κάνω μία συνέντευξη στον Βασίλη. Το ερώτημα που θα είχα να βάλω είναι: πώς αποφασίζεις να είσαι με έναν άνθρωπο με δεσμούς, όταν τον ξέρεις εξ σώματος. Όταν δεν ζεις μαζί του, όταν δεν έχεις κοιμηθεί μαζί του, όταν δεν τον ζεις στην καθημερινότητα, που θα βγάλει και τα θετικά και τα αρνητικά. Θέλω να δω τι θα απαντήσουν και οι δυο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής.