Βλέπει Αίγινα, Ακρόπολη και όχι μόνο - Το ακίνητο που αγόρασε ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Νίνα Φλορ έναντι 18 εκατ.

Βρίσκεται στην Ηρώδου Αττικού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day στον ALPHA, την αγορά εκατομμυρίων που έκανε ο πατέρας της Νίνα Φλορ και πεθερός του Φίππου Γλύξμπουργκ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα, στην Ηρώδου Αττικού, το οποίο θα αφήσει κληρονομιά στο ζευγάρι.

Ο Τόμας Φλορ είναι ο ιδιοκτήτης του αεροπορικού Ομίλου, VistaJet. Διαθέτει 72 ιδιωτικά τζετ που πετάνε σε 187 χώρες. Είναι ιδιοκτήτης του 80% της εταιρείας, η αξία της οποίας αποτιμάται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το ακίνητο που αγόρασε ο Τόμας Φλορ

Πρόκειται για ένα ακίνητο με μαγική θέα και δικό του εσωτερικό ασανσέρ, το οποίο αγόρασε 18 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο πεθερός του Φίλιππου, ο Τόμας Φλορ, ο αεροταξιτζής το αγόρασε. Η Vista Jet τι είναι ρε παιδιά; Αεροταξί είναι. Το διαμέρισμα το πήρε ο μπαμπάς της Νίνα Φλορ 18 εκατομμύρια. Ο μπαμπάς έχει δύο δις εταιρεία. Με δικό του ασανσέρ, βλέπει Αίγινα, Ακρόπολη, Λυκαβηττό τα πάντα όλα. Έχω πάει στο διπλανό. Είχα κάνει κάποτε - περασμένες δεκαετίες - μια εξυπηρέτηση στον γιο μιας τηλεστάρ που τότε έμενε εκεί με τον σύντροφό της και τα έβλεπα όλα πιάτο», αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε επίσης, φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο Νίνας - Φίλιππου στην Μητρόπολη Αθηνών!

Το σπίτι Φίλιππου - Νίνας στο Λονδίνο

Ο Φίλιππος μπορεί πρόσφατα να βίωσε δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος (δείτε εικόνες από την κηδεία με την λαοθάλασσα κόσμου), ωστόσο πάντα στο πλευρό του στήριγμα θα έχει την σύζυγό του Νίνα Φλορ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβρη του 2021 στην Μητρόπολη Αθηνών με λαμπερούς καλεσμένους, ανάμεσα τους μέλη της βασιλικής οικογένειες, αλλά και βασιλικές οικογένειες άλλων χωρών (δείτε φωτογραφία).

Μπορεί και οι δυο να αγαπούν πολύ την Ελλάδα και να την επισκέπτονται συχνά, κάνοντας διακοπές στα νησιά, ωστόσο μένουν μόνιμα στο Λονδίνο Εκεί, έχουν ένα πανέμορφο σπίτι που μάλιστα έγινε θέμα και σε γνωστό ξένο περιοδικό που φιλοξενεί σπίτι των διάσημων.

Την διακόσμηση της οικίας τους ανέλαβε ο σχεδιαστής Veere Grenney, και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έκανε πολύ καλή δουλειά.

Νίνα Φλορ και Φίλιππος έχουν επιλέξει έντονα χρώματα και ταπετσαρίες με πολύ πληροφορία. Πράσινοι καναπέδες, κουρτίνες, τοίχοι και λουλούδια παντού. Όσον αφορά τον εξωτερικό χώρο είναι εξίσου εντυπωσιακός. Τα φυτά επικρατούν ενώ αγαπημένο σημείο είναι εκείνο με το τζάκι και τον καθρέφτη.