Μπέτυ Μαγγίρα: «Παίρνω την ευθύνη και ζητώ συγγνώμη εκ μέρους όλης της εκπομπής» - Τι συνέβη με την Ντόρα Μακρυγιάννη

Μετά την χθεσινή 15/5 τους συνέντευξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπέτυ Μαγγίρα: «Παίρνω την ευθύνη και ζητώ συγγνώμη εκ μέρους όλης της εκπομπής» - Τι συνέβη με την Ντόρα Μακρυγιάννη

Δημόσια συγγνώμη από την χθεσινή 15/5 καλεσμένη της εκπομπής της, Ντόρα Μακρυγιάννη, ζήτησε η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Τρίτης 16/5 μέσα από τον αέρα του OPEN αναφορικά με ένα λάθος που έγινε και μεταφέρθηκαν αλλιώς οι δηλώσεις της στον γραπτό λόγο και στα σούπερ της εκπομπής.

Η δημόσια συγγνώμη της Μπέτυς Μαγγίρα από την Ντόρα Μακρυγιάννη

«Πριν πάμε σε ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα, θέλω να πω κάτι και να πάρω την ευθύνη και να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλης της εκπομπής στην Ντόρα Μακρυγιάννη. Ήρθε εδώ και τα λέγαμε κι εμείς ξέρετε ότι αγαπάμε πάρα πολύ τους καλεσμένους μας και δεν θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση ποτέ. Καμία φορά επειδή είναι ζωντανή η εκπομπή, εκ παραδρομής μπορεί να ακούστηκε κάτι και ταυτόχρονα γράφοντας κάτι κάτω στο σούπερ. Εκείνη την ώρα ανάλογα με τα λεγόμενα του καλεσμένου μπορεί να γράφτηκε κάτι.

Χθες λοιπόν έγινε ένα λάθος, το οποίο την έφερε σε δύσκολη θέση γιατί μετά της ζητούσαν κάποιες εξηγήσεις οι δημοσιογράφοι. Ζητάμε συγγνώμη από την Ντόρα γιατί έγινε εκ παραδρομής το λάθος. Αυτά συμβαίνουν στις εκπομπές και δεν θέλαμε με τίποτα να την φέρουμε σε δύσκολη θέση. Προχωράμε γιατί την συμπαθούμε, την αγαπάμε κι είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον).

Οι χθεσινές 15/5 δηλώσεις της Μακρυγιάννη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα

«Ήθελα να αποφύγω τους ρυθμούς της Αθήνας και αποφάσισα να ζήσω στο Αίγιο. Ήταν και το ψυχοσωματικό μου ένας λόγος, γιατί ένα βούισμα στα αυτιά τα τελευταία χρόνια. Είπα μήπως χαλαρώσω, πάω ξανά στη φύση, ηρεμήσω και φύγει; Αλλά δεν. Δεν κατάλαβα ακριβώς πότε ξεκίνησε αυτό. Στην αρχή όταν πήγα στον γιατρό, μου είπε ότι είναι ξεκάθαρα ψυχοσωματικό, γιατί όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές.

Η δημόσια συγγνώμη της Μπέτυς Μαγγίρα από την Ντόρα Μακρυγιάννη 

Όταν αγχώνομαι, γίνεται ακόμα πιο έντονο. Αλλά πλέον δεν έχω ησυχία, είναι όπως όταν φεύγεις από ένα κλαμπ. Τον πρώτο καιρό ήταν εξαιρετικά δύσκολο, τώρα κάπως το παλεύω. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχα άγχος, δούλευα ασταμάτητα. Από τη μία χαίρομαι που μου βγήκε έτσι και όχι σε κανένα άλλο όργανο, καρδιά, συκώτι ή σε καρκίνο. Τόσα ακούμε καθημερινά. Γι’ αυτό πρέπει πάντα να βρίσκεις τρόπους να ξεσπάς το άγχος σου. Εγώ δεν το έκανα εκείνο το διάστημα και… έσκασε.

Τον πρώτο καιρό υπέφερα, έκλαιγα συνέχεια και πάθαινα κρίσεις πανικού. Τώρα το έχω αποδεχθεί, το έχω δουλέψει μέσα μου και γι’ αυτό με βλέπετε να μιλάω άνετα για αυτό. Θέλει χρόνο και βοήθεια από τρίτους, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Γενικά πρέπει να μιλάς».