Eurovision 2023: «Η γκρίνια και ο φανατισμός...» - ''Κόλαφος'' ο Καπουτζίδης με όσα παρακολούθησε στον τελικό του διαγωνισμού

Σχετικά με την απόφασή του να μη συμμετέχει φέτος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2023: «Η γκρίνια και ο φανατισμός...» - ''Κόλαφος'' ο Καπουτζίδης με όσα παρακολούθησε στον τελικό του διαγωνισμού

Εδώ και πολλά χρόνια το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη έχει συνδεθεί με το θεσμό της Eurovision, καθώς η φωνή του ήταν εκείνη, που μας μετέδιδε μέσω του κρατικού καναλιού όσα συνέβαιναν στους ημιτελικούς και στον τελικό του διαγωνισμού!

Για φέτος λοιπόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε πάρει την απόφαση να μη συμμετέχει στο διαγωνισμό και μάλιστα μετά τον τελικό μίλησε στο Στούντιο 4 τη Δευτέρα 15/5 συγκεκριμένα, εξηγώντας αν εκ των υστέρων μετάνιωσε για την επιλογή του (δείτε εδώ την ανάρτηση του για την Μελιτά και την Κοζάρη).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για την απουσία του από τη Eurovision 2023

«Δεν μου έλειψε κάτι η γκρίνια και ο φανατισμός καθόλου, ειδικά από εδώ που είμαι! Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε και να γκρινιάζουμε για τέτοια πράγματα, δε σημαίνει ότι το να μαλώνεις είναι η γκρίνια! Εγώ είμαι με τη χαρά και γι αυτό έφυγα...εμείς ναι, το έχουμε συνδυάσει με την γκρίνια!», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο λόγος που δεν παρουσιάζει φέτος το μουσικό διαγωνισμό

«Μου αρέσει αυτή η ησυχία. Ακόμα και η Eurovision ότι έπρεπε τον Μάιο να είμαι απίκο γιατί γίνεται αυτό, τώρα πια δεν το πολυθέλω. Το χάρηκα, το ευχαριστήθηκα, δεν θέλω να μου γίνει και αγγαρεία. Με την Μαρία Κοζάκου βλεπόμαστε και αγαπιόμαστε και εκτός Eurovision. Κάπου λίγο φτάνει.

Καταρχάς κόντεψα να πεθάνω αυτή τη φορά που πήγα. Αφού σκέφτηκα πόσο πιο καθαρά να στο πει ο Θεός ότι έπρεπε να κάτσεις σπίτι σου. Τι δουλειά είχες να πας με το σπασμένο χέρι να κυκλοφορείς στο στάδιο; Πάρε τώρα έναν ιό και κάτσε στο νοσοκομείο».

«Στο παρελθόν απαντούσα στα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν βγάζει κάπου αυτό. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς με κάποιον. Υπάρχουν όλα τα συναισθήματα και στον άνθρωπο και στην ανθρωπότητα. Υπάρχει και μίσος και κακία και όλα αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με την κακία του άλλου που έχει για μένα. Να το λύσει μόνος του. Εγώ πρέπει να ασχοληθώ να μην μπει σε μένα η κακία και το μίσος. Δεν θα με φάει το μίσος του αλλουνού, σε μένα να μην μπει μέσα», απάντησε έπειτα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.