«Θεωρείται...;» - Η άβολη ερώτηση της Χατζίδου για την Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του Breakfast at star

Την απάντησε αναγκαστικά το πάνελ της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θεωρείται...;» - Η άβολη ερώτηση της Χατζίδου για την Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του Breakfast at star

Την Τρίτη 16/5 η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star με την ίδια να μιλάει για τα τηλεοπτικά - επαγγελματικά της σχέδια και συγκεκριμένα για τo εάν έχει σκοπό να παραμείνει στην ομάδα του Πρωινό μας.

Η ίδια έδειξε να είναι χαρούμενη και πως περνάει καλά με τη Φαίη Σκορδά και στην ομάδα του Πρωινό μας, ωστόσο όπως εξήγησε δεν είναι ακόμα σε θέση να αποκαλύψει το αν μένει ή αν φεύγει του χρόνου από τον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ τον πρόσφατο τσακωμό της με μέλη του πάνελ).

Στη συνέχεια, τα μέλη του πάνελ του Breakfast at star σχολίασαν τις δηλώσεις της με την Ελένη Χατζίδου να δείχνει να μη γνωρίζει κάτι πολύ βασικό για τη Χριστοπούλου:

Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για το τηλεοπτικό μέλλον της Έλενας Χριστοπούλου

«Την Έλενα Χριστοπούλου την βλέπουμε πρώτη φορά σε αυτόν τον ρόλο. Θεωρείται συμπαρουσιάστρια, είναι συμπαρουσιάστρια της Φαίης;», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Η αφοπλιστική απάντηση της Χριστοπούλου για το Shopping star

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου. Η manager μοντέλων, που φέτος συμμετέχει στο Πρωινό μας, την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, μίλησε για το Shopping Star, την εκπομπή της Ζενεβιέβ Μαζαρί, αλλά και για το My style rocks.

«Να ξεκουραστεί αφού το θέλει η γυναίκα. Εγώ τι να κάνω τώρα; Ότι είναι να κάνει η Βίκυ, θα το κάνει καλά, θα ξεκουραστεί και θα ξαναγυρίσει προφανώς γιατί της πάει η τηλεόραση», είπε αρχικά σχετικά με την απόφαση της Βίκυς Καγιά να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση.

Για το First Date που παρουσιάζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί (δείτε πως πηγαίνει σε τηλεθέαση): «Τη Ζενεβιέβ δεν την είδα αλλά, την αγαπάω και θα την αγαπάω πάντα και θα μου αρέσει σε ό,τι και να κάνει. Δεν ξέρω αν της πάει, αλλά εμένα μαρέσει».

Για το Shopping Star: «Νομίζω θα της πηγαίνει φουλ της Ζενεβιέβ γιατί είναι ένα κορίτσι της μόδας, ξέρει από μόδα, έχει χιούμορ. Νομίζω αυτά είναι τα συστατικά που θέλουν για να είναι κάποιος. Η Σοφία μου άρεσε πολύ στο GNTM, στο Shopping Star νομίζω χρειάζεται πιο καλά ελληνικά για να συνεννοηθεί με τον κόσμο και νομίζω ότι δεν τα μιλάει τόσο καλά», είπε, ενώ απάντησε στο αν θα το παρουσίαζε «Ούτε απ’ έξω δε θα με δείτε στο Shopping Star. Δε μου έχει γίνει πρόταση. Δε μου έχουν κάνει πρόταση αλλά και να μου έκαναν, δε θα το έκανα γιατί δε μου αρέσει» (δείτε τα δυο πρόσωπα που συζητάνε).

Θα βρίσκεται τη νέα τηλεοπτική χρονιά στο Πρωινό μας; «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό μας, δεν έχω μιλήσει ακόμα. Μου αρέσει να ξυπνάω πρωί γενικά. Η πρόθεσή μου είναι θετική αλλά δεν έχω ιδέα. Εμένα, η σύμβασή μου λίγη με την λήξη της εκπομπής, οπότε θα δούμε...», απάντησε.