«Σήμερα έγινα...» - Ανακοινώθηκε η απόφαση της Σίας Κοσιώνη την ημέρα των γενεθλίων της

Η πραγματική ηλικία της δημοσιογράφου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαράς ήταν η Τρίτη 16/5 για τη Σία Κοσιώνη, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της και μάλιστα αποφάσισε να μοιραστεί το ευτυχές γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε στο Facebook.

Η γνωστή δημοσιογράφος αφενός αποκάλυψε την ηλικία της και αφετέρου θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια όλους όσοι της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, τονίζοντας μάλιστα πως στο εξής αλλάζει η φιλοσοφία της για τη ζωή!

Να θυμίσουμε εδώ, πως πριν από λίγες ημέρες η Σία Κοσώνη είχε κάνει άλλη μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, δείχνοντας μας πόσο πολύ μοιάζει με τη μαμά της (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τα γενέθλιά της

«Σήμερα έγινα 43. Είμαι πιο ευγνώμων από ποτέ στους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά μου με αγάπη. Και πιο αποφασισμένη από ποτέ να απολαμβάνω και την τελευταία ηλιαχτίδα της μέρας. Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές… ????❤️ #birthday #43 #thankyou #grateful», έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Η βόλτα της Κοσιώνη με το γιο της και τη βέσπα

Η ίδια δε θέλει να προβάλλει ιδιαίτερα τα social media τη σχέση με το παιδί, ωστόσο πρόσφατα τους είδαμε παρέα με το μικρό να είναι ντυμένος με την ποδοσφαιρική του εμφάνιση (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Μέσα από φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr είδαμε μαμά και γιο σε άλλη μία ιδιαίτερη στιγμή τους. Πιο αναλυτικά, η Σία και ο Δήμος εθεάθησαν στο κέντρο της Αθήνας με τους δύο πάνω στην πορτοκαλί βέσπα, που οδηγούσε η δημοσιογράφος.

Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης επιλέγουν συχνά μαζί με τον μικρό τους γιο, Δήμο να βγαίνουν για χαλαρές κυριακάτικες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, με τα φλας των φωτογράφων να είναι πάνω τους και την οικογένεια να προσπαθεί από την άλλη να κρατά μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.

Τόσο η γνωστή δημοσιογράφος, όσο και ο δήμαρχος Αθηναίων, λόγω των θέσεων τους έχουν «χτίσει» την περιουσία τους. Συγκεκριμένα...δείτε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr