Φωτεινή Αθερίδου: «Κατάφερε να γεννήσει φυσιολογικά, ενώ...» - Οι αποκαλύψεις του γυναικολόγου μετά την γέννα

«Το αγοράκι μοιάζει στον παππού του, Θοδωρή Αθερίδη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
fotiniatheridou/Instagram
fotiniatheridou/Instagram

Η Φωτεινή Αθερίδου πριν από μερικές ώρες, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη, κάνοντας και την βάφτιση του πρώτο του παιδιού, σε ένα ρομαντικό σκηνικό - δείτε φωτογραφίες της νύφης και του γιου της.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και μάλιστα, δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο. Στην εν λόγω ανάρτηση της, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, παρόλο που η πρώτη γέννα έγινε με καισαρική.

«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη , αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα ! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη» - δείτε την ανάρτηση και την φωτογραφία.

Οι αποκαλύψεις του γυναικολόγου της Φωτεινής Αθερίδου

Ο γυναικολόγος - μαιευτήρας της, μίλησε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, κάνοντας αποκαλύψεις για τον τοκετό.

«Κατάφερε να γεννήσει φυσιολογικά, ενώ η πρώτη γέννα έγινε με καισαρική», αποκάλυψε αρχικά ο γυναικολόγος της Φωτεινής Αθερίδου ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως η μανούλα ήταν πανευτυχής και χαρούμενη, όπως και όλοι στην οικογένεια τους.

«Ο σύζυγός της Φωτεινής ήταν μέσα στον τοκετό. Είναι κορυφαίες στιγμές του ανθρώπου η γέννηση του παιδιού του», εξομολογήθηκε.

Σε ποιον μοιάζει το μωράκι; «Το αγοράκι μοιάζει στον παππού του, Θοδωρή Αθερίδη. Βεβαίως ήρθε, ήταν πανευτυχής, ήταν συγκινημένοι όλοι», είπε.