Ελένη Μενεγάκη: Ο Άγγελος την έκανε να δακρύσει - Τι συνέβη

«Η μάνα πάντα περιμένει!»

Instagram/@elenimenegaki
Instagram/@elenimenegaki

Είχε την τύχη να ζήσει το θαύμα της μητρότητας τέσσερις φορές, και κρατάει την καθεμία σε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της. Σήμερα πλέον απολαμβάνει όμορφες στιγμές αγκαλιά με τις κόρες της, που ακόμα δεν έχουν ενηλικιωθεί και βρίσκονται συχνά κοντά της, αλλά χαίρεται ένα «κλικ» περισσότερο τον γιο της, που ανοίγει τα φτερά του και ζητάει σιγά-σιγά την ανεξαρτησία του. Όπως και να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα η σχέση μητέρας και γιου, με την Ελένη Μενεγάκη και τον Άγγελο Λάτσιο να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

«Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει», σκέφτεται κάθε φορά που ποζάρει στο πλευρό του πια -και δεν είναι λίγες οι κοινές αγαπησιάρικες φωτογραφίες τους. Όσο και να μεγαλώσει πάντως, για εκείνη παραμένει αυτό το γλυκό πλασματάκι που ήρθε πριν από 21 χρόνια στη ζωή της και την άλλαξε για πάντα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Μέσα σε αυτό το διάστημα πέρασαν πολλά μαζί με αποκορύφωμα την... επαναστατική εφηβεία, από την οποία ωστόσο βγήκαν πιο δεμένοι. Ελένη και Άγγελος έχουν φτάσει σε στάδιο να συνεργάζονται πια, στην οικογενειακή επιχείρηση «Onar» στην Άνδρο, με την κάθε μέρα που περνούν μαζί να είναι αφορμή για χαρά. Έτσι και η περασμένη Κυριακή. Ο μεγαλύτερος γιος της ήταν ανάμεσα στους πρώτους που ευχήθηκαν στην παρουσιάστρια του MEGA, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, με εκείνη να τον ευχαριστεί για τα γλυκά του λόγια, που κάθε φορά λατρεύει να ακούει (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Ελένη Μενεγάκη: «Η μάνα πάντα περιμένει!»

Ελένη Μενεγάκη: Ο Άγγελος την έκανε να δακρύσει - Τι συνέβη
Instagram/@aggelos_latsios

Το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο από την περασμένη εβδομάδα, με αφιερώματα για την ερχόμενη γιορτή όλων των μαμάδων, και προσωπικές εξομολογήσεις από την πλευρά της Ελένης Μενεγάκη. «Σαν παιδί την αγάπη μου την έχω εκδηλώσει με όλους τους τρόπους, με πολλά λόγια και με πολλή εκδήλωση, όμως πιστεύω ότι όταν αποκτούμε τα δικά μας παιδιά, ξαφνικά λες και όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Αλλιώς να 'σαι παιδί, αλλιώς να 'σαι μαμά. Είναι άλλη οπτική», ανέφερε πρόσφατα στον αέρα, για να συμπληρώσει ιδιαίτερα συγκινημένη: «Και το παιδί σου να μεγαλώσει και να πάει 35 χρόνων και να μείνει σε άλλο σπίτι… Η μάνα πάντα περιμένει! Θέλεις αυτή τη μέρα, όχι μόνο όταν είναι παιδάκι, αλλά και τώρα που είναι κοτζάμ μαντράχαλος, να πάρει και να πει με το δικό του τρόπο αυτά τα δυο λόγια».

«Έχω εκδηλώσει την αγάπη μου με όλους τους τρόπους»

Μπορεί να μην είχε πάντα ανέσεις μεγαλώνοντας, αλλά ποτέ δεν έλειπε η αγάπη από το σπιτικό της. Μεγάλωσε μόνο με την μητέρα της Ζέτα Μισόκαλου, αφού ο πατέρας της «έφυγε» νωρίς, και γι' αυτό την προσέχει σαν τα μάτια της, από παιδί μέχρι σήμερα. «Ήμουν πολύ εκδηλωτική απέναντι στη μητέρα μου, σκεφτόμουν ένα μήνα πριν ότι θέλω να της πάρω κάτι με τα ελάχιστα χρήματα που μου έδινε για το σχολείο», έχει δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη, για να καταλήξει: «Θεωρώ ότι σαν παιδί την αγάπη μου την έχω εκδηλώσει με όλους τους τρόπους»

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 17/5, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ!