Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Τζαβέλλας: Τα τρυφερά φιλιά τους μπροστά στις κάμερες σε βραδινή έξοδο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μέρα χαράς για όλους φίλους της ΑΕΚ η περασμένη Κυριακή, μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος για 13η φορά. Και τυχερή, όπως φάνηκε για τον διεθνή στόπερ των κιτρινόμαυρων που δεν σταμάτησε να χαμογελάει στην μεταμεσονύχτια φιέστα της περασμένη Κυριακής. Δεν ήταν έκπληξη για τους συμπαίκτες και φίλους του Γιώργου Τζαβέλλα, όταν τον είδαν με την γοητευτική ξανθιά σύντροφό του, αλλά για τους υπόλοιπους θαμώνες που έτυχε να βρίσκονται στο νυχτερινό κέντρο, αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού.

Με outfit και... μανικιούρ στα χρώματα του «Δικέφαλου» εμφανίστηκε στο Teatro η Βίκυ Κάβουρα το βράδυ της Κυριακής, όταν δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του αγαπημένου της. Αγκαλιά τραγούδησαν τις επιτυχίες των Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνου Αργυρού που... χοροστατούσαν εκείνο το βράδυ, σήκωσαν την κούπα στη σκηνή και φώναξαν τους υπόλοιπους παίκτες για να επικρατήσει το... «έλα να δεις». Το μαγαζί σηκώθηκε στο πόδι, όταν ακούστηκε ο ύμνος της ομάδας, «Εμπρός της ΑΕΚ, παλικάρια», με την sexy ηθοποιό να κρατάει το δικό της παλικάρι σφιχτά και να του λέει πως είναι πρωταθλητής και στη δική της καρδιά.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Οι τρυφερές αγκαλιές Κάβουρα & Τζαβέλλα

Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Τζαβέλλας: Τα τρυφερά φιλιά τους μπροστά στις κάμερες σε βραδινή έξοδο

Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Τζαβέλλας: Τα τρυφερά φιλιά τους μπροστά στις κάμερες σε βραδινή έξοδο

Γούρι ο ένας για τον άλλον

Γνωρίστηκαν το περασμένο φθινόπωρο, μαζί με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, και την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά από μήνες αγώνων εντός και... εκτός γηπέδων, για να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά απ' τα φώτα, ήρθε και η κούπα για τους «Δικέφαλους». Στο μεσοδιάστημα είχαν γίνει ορισμένες αναρτήσεις της Βίκυς Κάβουρα προς τον αγαπημένο της (δείτε εδώ), ενώ είχε εμφανιστεί και στις κερκίδες του «OPAP Arena», με την παρουσία της τελικά να αποδεικνύεται μεγάλο γούρι για τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 17/5, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ!