«Έχουμε πάρα πολλή...» - Η πρώτη αντίδραση της Εύας Αντωνοπούλου για τις φήμες που την θέλουν στο Open

Τι απάντησε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχουμε πάρα πολλή...» - Η πρώτη αντίδραση της Εύας Αντωνοπούλου για τις φήμες που την θέλουν στο Open

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star μίλησε το πρωί της Τετάρτης 17/5 η Εύα Αντωνοπούλου. Η ίδια, μάλιστα, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις αλλαγές που φαίνεται να υπάρχουν στον ενημερωτικό τομέα.

Μάλιστα, οι ρεπόρτερ αναφέρθηκαν και στην κρούση που έχει δεχθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open.

Η πρώτη αντίδραση της Εύας Αντωνοπούλου για το Open

Η όμορφη δημοσιογράφος, ωστόσο, δεν θέλησε να αναφέρει κάτι περαιτέρω κι απέφυγε να απαντήσει.

«Έχουμε εκλογές τώρα κι έχουμε πάρα πολλή δουλειά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπομονή σας. Είμαστε σε εκλογική περίοδο κι είναι πολύ πυκνή η δουλειά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» αρκέστηκε να πει η Εύα Αντωνοπούλου (δείτε εδώ γιατί αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ).

Λίγα λόγια για την ζωή της

Η Εύα Αντωνοπούλου γεννήθηκε στο Γουέιμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και σε ηλικία 5 ετών οι γονείς της χώρισαν. Με καταγωγή από την Αρκαδία, την Μάνη και το Γύθειο, μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όπου και μετά το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευση της, εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και αποφοίτησε από τη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών.

Η καριέρα της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε ως παρουσιάστρια στο Ωμέγα TV της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τελειώσει τις σπουδές της, όπου είχε πάει σε μια δοκιμαστική ακρόαση και στην συνέχεια άρχισε να παρουσιάζει ένα καθημερινό δίωρο magazino. Στην συνέχεια πήγε στην ΕΡΤ3, όπου και παρουσίασε μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή, αλλά επίσης και μια ταξιδιωτική, ταυτόχρονα. Παράλληλα ξεκίνησε και τις ραδιοφωνικές εκπομπές συνεργαζόμενη με τοπικούς σταθμούς της πόλης, όπως το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο Ερωτικός FM, ο Orange FM και ο Αngel FM.

Όταν μετακόμισε στην Αθήνα ξεκίνησε να δουλεύει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, έπειτα πήγε στον ΑΝΤ1 και στην συνέχεια στον ΣΚΑΪ, όπου και παραμένει από το 2009. Υπήρξε συμπαρουσιάστρια της καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής «ΣΚΑΪ LIFE» για τρία χρόνια και της βραδινής «42 λεπτά» όπου πήρε συνέντευξη από πολλούς πολιτικούς και σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας. Από το 2010 άρχισε να αρθρογραφεί σε πολλά γυναικεία έντυπα με έμφαση στα θέματα διατροφής και ευζωίας. Από το 2016 άρχισε να παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού, σημειώνοντας μέχρι και σήμερα μεγάλη επιτυχία.Την 1η Αυγούστου του 2013, η Αντωνοπούλου μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Αρκουμανέα με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στην Αμερική.