Η μεταγραφή της χρονιάς: Αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ μετά από 14 ολόκληρα χρόνια

Πάει OPEN!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η μεταγραφή της χρονιάς: Αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ μετά από 14 ολόκληρα χρόνια

Εν όψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς τα κανάλια έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και συμφωνίες με παρουσιαστές και δημοσιογράφους αλλά όπως φαίνεται ο ΣΚΑΙ ξεκινά με μια μεγάλη και σημαντική απώλεια! Από το 2009 αποτελεί μέλος του δημοσιογραφικού δυναμικού του εν λόγο τηλεοπτικού σταθμού, όπου σε αυτό το διάστημα υπήρξε και απεσταλμένη του σταθμού στο εξωτερικό δυο φορές (η πρώτη ήταν το 2010 όπου επισκέφθηκε την Αϊτή για να καλύψει δημοσιογραφικά τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2017 όπου και κάλυψε τις γερμανικές βουλευτικές εκλογές από το Βερολίνο)!

Γεννήθηκε στο Γουέιμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και σε ηλικία 5 ετών οι γονείς της χώρισαν. Με καταγωγή από την Αρκαδία, την Μάνη και το Γύθειο, μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όπου και μετά το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευση της, εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και αποφοίτησε από τη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών.

Όταν μετακόμισε στην Αθήνα ξεκίνησε να δουλεύει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, έπειτα πήγε στον ΑΝΤ1 και στην συνέχεια στον ΣΚΑΪ, όπου και παραμένει από το 2009. Υπήρξε συμπαρουσιάστρια της καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής «ΣΚΑΪ LIFE» για τρία χρόνια και της βραδινής «42 λεπτά» όπου πήρε συνέντευξη από πολλούς πολιτικούς και σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας. Από το 2010 άρχισε να αρθρογραφεί σε πολλά γυναικεία έντυπα με έμφαση στα θέματα διατροφής και ευζωίας. Από το 2016 άρχισε να παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού, σημειώνοντας μέχρι και σήμερα μεγάλη επιτυχία.

Ο λόγος, φυσικά, για την Εύα Αντωνοπούλου.

Γιατί αποχωρεί από το ΣΚΑΙ η Εύα Αντωνοπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας 16/5 από την Τίνα Μεσσαροπούλου, η δημοσιογράφος δέχθηκε και νέα πρόταση από τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του OPEN για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκκρεμεί ένα τελευταίο τυπικό ραντεβού με την διοίκηση αλλά η απόφαση έχει ήδη ληφθεί.

Το συμβόλαιό της λήγει τέλη Ιουνίου αλλά φαίνεται ότι θα παραμείνει στον σταθμό μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές. Ψιθυρίζεται, επίσης, ότι η Εύα δεν θα φύγει μόνη της από το Νέο Φάληρο για την Παιανία αλλά θα πάρει μαζί της και τον επί χρόνια συνεργάτης της και αρχισυντάκτη του δελτίου της, Γρηγόρη Λέκκο.