"Άκυρο" στο νέο ειδύλλιο της showbiz: «Δεν υπάρχει καμία τρυφερή φιλία» - Το διέψευσε μπροστά στις κάμερες

Τι συμβαίνει τελικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Την Τρίτη 16/5 κυκλοφόρησε πως υπάρχει ένα νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz. Πρόκειται για δυο πρόσωπα που δεν απασχολούν τα φώτα των media, παρόλο που βρίσκονται στο προσκήνιο. Όπως λοιπόν, είχε γίνει γνωστό, η φιλία τους εξελίχθηκε σε κάτι πιο τρυφερό.

«Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι έχουν έρθει κοντά, είναι κάτι περισσότερο από φίλοι, και ανάμεσα τους έχει δημιουργηθεί κάτι πολύ φρέσκο μεν αλλά τρυφερό δε. Έχει ξεκινήσει κάτι πολύ τρυφερό και γλυκό ανάμεσα τους. Είναι αρχή ακόμα, κανένας από τους δύο δεν το έχει επικοινωνήσει καθότι και οι δύο διατηρούν πολύ χαμηλό προφίλ στις προσωπικές τους ζωές.» είχε χαρακτηριστικά ειπωθεί - δείτε εδώ.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στο νέο φημολογούμενο ζευγάρι

«Δεν υπάρχει καμία τρυφερή φιλία, είναι απλά μία φιλία. Γνωριζόμαστε με τον άνθρωπο, έχουμε συναναστραφεί, έχουμε κοινούς φίλους, αυτό! Αρχίζει και τελειώνει εκεί, τίποτα περισσότερο. Είναι ένας αξιόλογος αθλητής, έξω από όλο αυτό και είναι ακόμα πιο άβολο. Έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες, δεν έχω σχέση με όλους», αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar.

Ο λόγος λοιπόν για την Έλενη Βουλγαράκη και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη. Η παρουσιάστρια, δεν θέλει να απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή για αυτό κιόλας θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, από την στιγμή κιόλας που δεν ισχύει πως είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή.

Η απίστευτη κίνηση της Ελένης Βουλγαράκη σε σύντροφό της

Τη Δευτέρα 13/2 στο The 2night show βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Βουλγαράκη με τη δημοσιογράφο να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την πορεία της στην τηλεόραση.

Και ενώ λοιπόν, η Βουλγαράκη αποκάλυψε δημόσια, πως είχε βρει τον άνθρωπο, που ήθελε να παντρευτεί στη συνέχεια περιέγραψε και το πιο έντονο περιστατικό κτητικότητας, που έχει κάνει ποτέ (δείτε εδώ το πιο περίεργο μέρος, που έχει κάνει σεξ).

«Αν το ανταγωνιστική είναι η επέκταση του ζηλιάρα, είμαι. Είμαι κτητική. Υποφέρω. Δεν μου έχει βγει σε καλό. Δεν μπορώ να το αλλάξω γιατί όταν είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, επικρατεί πολύ η κτητικότητα. Θέλω ο άλλος να είναι ολόδικός μου. Δεν μπορεί να περάσει άλλη σκέψη από το μυαλό μου ότι μπορεί να... Αφού σε έναν πρώην σύντροφό μου, μετρούσα τις ελιές του κι έλεγα είσαι όλος δικός μου και να ξέρω πόσες ελιές έχεις στο σώμα σου. Κάπου σταμάτησα, αλλά τις μετρούσα κι έλεγα να ξέρω. Είχε πολλές. Μην φανταστείς κρεατοελιές, ελίτσες», είπε η Ελένη Βουλγαράκη.