Μια διαφορετική έναρξη έκαναν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα. Όλη η ομάδα εμφανίστηκε στο πλατό με ένα extra μέλος, τη νεογέννητη κόρη του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη. Η μικρούλα τους ξετρέλανε όλους στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο.
Η μικρή ήταν στην αγκαλιά της Μπετυς Μαγγίρα, η οποία λατρεύει τόσο πολύ τα μωράκια που ζήτησε δημόσια από τον σύζυγό τους να κάνουν ένα τρίτο παιδάκι, καθώς έχουν ήδη αποκτήσει δυο κόρες.
«Η μέρα μας ομόρφυνε, ο ήλιος ξαναβγήκε, το λουκούμι μου είναι εδώ» είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη και συνέχισε «Αντιγόνη μου, σε ευχαριστώ τόσο πολύ που το έζησα αυτό. Θέλω κι εγώ. Δημήτρη, θέλω τρίτο μωρό».
Δείτε επίσης: «Θα χωρίζαμε στον αέρα και όχι…» – Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για την σύζυγο του, Αντιγόνη
«Εκτός να θέλετε να μου το δώσετε για καμιά βδομαδούλα. Παιδιά, έρχεται αυτό το μωρό και λάμπει το σύμπαν», είπε με χιούμορ στη συνέχεια δίνοντας την στον μπαμπά της.
Όπως ειπώθηκε μάλιστα, η μικρή μοιάζει στον Δημήτρη Μακαλιά.
Η εμφάνιση της κόρης του Μακαλιά στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα
Τα τρυφερά του λόγια για την κόρη του
«Η κόρη μας γεννήθηκε στις 22 Νοέμβριου. Έχω συνηθίσει τα ξενύχτια, είμαι ετοιμοπόλεμος. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι με τη μικρή. Νομίζαμε ότι τα έχουμε όλα έτοιμα, άλλα είχαμε ξεχάσει ποσά πράγματα χρειάζονται.
Ο Χάρης αρχικά ήταν πολύ θετικός στην ιδέα ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, μετά πέρασε μία περίοδο άρνησης και τώρα τη χαϊδεύει και της μιλάει. Μιλήσαμε με παιδοψυχολόγο πριν τον ερχομό του δευτέρου παιδιού. Συζητάμε τα συναισθήματά μας με τον Χάρη και του δίνουμε χώρο.
Φροντίζουμε ακόμα περισσότερο την σχέση μας με την Αντιγόνη. Είναι ευαίσθητη η περίοδος για μία μανούλα που μόλις γέννησε. Θεωρώ ήρωα την Αντιγόνη όπως κάθε μητέρα. Την βλέπω πάνω από το μωρό μερικές φορές και δακρύζω», τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.


">
">
">
">
">
">
">