«Νιώθω ότι θέλω να πω τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά...» - Η πρώτη ανάρτηση του Victor Vernicos για την Eurovison 2023

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / victorvernicos
instagram / victorvernicos

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον τελικό της Eurovision 2023 (από τον οποίο όμως αποκλείστηκε η χώρα μας), ο Victor Vernicos προχώρησε στην πρώτη του μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο 16χρονος τραγουδιστής και φετινός εκπρόσωπος της χώρας μας δημοσίευσε συγκεκριμένα μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι του στο Λίβερπουλ και μοιράστηκε τα συναισθήματα και τις σκέψεις του από τη μαγική αυτή εμπειρία που έζησε την περασμένη εβδομάδα.

Η πρώτη ανάρτηση του Victor Vernicos για την Eurovison 2023

«Το ταξίδι της Eurovision. Νιώθω ότι θέλω να πω τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά για το μόνο που θέλω πραγματικά να σας ενημερώσω είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα που μου στέλνετε από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν και μου έδωσαν μια ώθηση για να προχωρήσω μπροστά και να συνεχίσω να προωθώ την ειλικρίνεια και την έκφραση μέσα από τη μουσική μου.

Χαίρομαι τόσο πολύ που είχα την ευκαιρία να επιτρέψω σε αυτό το τραγούδι που βγήκε από την καρδιά μου να ακουστεί και να βοηθήσει άλλους, όπως ήδη συμβαίνει σε βαθμό μεγέθους που δεν μπορούσα καν να φανταστώ.

Μας περιμένουν τόσα πολλά, η ευελιξία στη μουσική θα είναι κάτι που θα αλλάζει συνεχώς στη μουσική μου, αν και η αυθεντικότητα και το γεγονός ότι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις κάτι δεν θα αλλάξει ποτέ. Το επόμενο βήμα μου προς τα εμπρός μουσικά έρχεται πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για αυτό το ταξίδι είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη και ελπίζω να είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Victor Vernicos (δείτε εδώ τι είπε όταν έφτασε στο αεροδρόμιο).