Ανατροπή με τον γάμο του Λούκα Γιώρκα και της Βασιλικής Σαλαμπάση - Πού και πότε θα γίνει τελικά

Η αποκάλυψη που έκανε ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατροπή με τον γάμο του Λούκα Γιώρκα και της Βασιλικής Σαλαμπάση - Πού και πότε θα γίνει τελικά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει χωρίς καμία αμφιβολία ο Λούκας Γιώρκας, καθώς μαζί με τη σύντροφό του Βασιλική Σαλαμπάση ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα και συγκεκριμένα για να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι σε σχέση εδώ και περίπου τρία χρόνια με την όμορφη 28χρονη δικηγόρο και ανυπομονούν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια -δείτε εδώ τι είχε εξομολογηθεί πρόσφατα για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Νέες αποκαλύψεις για τον γάμο του Λούκα Γιώρκα και της Βασιλικής Σαλαμπάση

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 16/5 ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Ήρθε κι έδεσε» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού. Μεταξύ άλλων, έκανε μία νέα αποκάλυψη για τον επερχόμενο γάμο του, για τον οποίο γνωρίζαμε ότι θα γίνει στην Κύπρο.

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μου. Ο γάμος θα γίνει σε ελληνικό έδαφος», αποκάλυψε ο Λούκας Γιώργκας χωρίς να διευκρινίζει το μέρος αλλά και κάποια παραπάνω πληροφορία.

«Η επιτυχία και η ευτυχία είναι καταστάσεις που χτίζονται. Είμαι σε αυτή τη φάση οικοδόμησης. Διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή μου, γιατί πραγματικά νιώθω ότι δε μου λείπει τίποτα. Και δε μιλάω για υλικά πράγματα αλλά για την πληρότητα που αισθάνομαι μέσα μου. Μένω μαζί με τη σύντροφό μου στην Αθήνα και σχεδιάζουμε να περάσουμε μαζί όλα τα στάδια μιας σχέσης. Γάμο, παιδιά, οικογένεια, πάντα με τη βοήθεια του Θεού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης στην εφημερίδα Reallife.

Αυτή είναι η σύντροφος του τραγουδιστή

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 27 ετών και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος και μάλιστα το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα στην γενέτειρα της Βασιλικής στο Κιλκίς. Ο Λούκας Γιώρκας μάλιστα φροντίζει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την συμπρωτεύουσα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.

Βασιλική Σαλαμπάση Λούκας Γιώρκας γάμος