Σάλος στην Κύπρο με δημοσίευμα - Η ανακοίνωση του Χατζηγιάννη για το διορισμό γυναίκας που καταδικάστηκε για πλαστά εισιτήρια

Τι συμβαίνει τελικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σάλος επικρατεί στην Κύπρο με δημοσίευμα που θέλει 42χρονη να έχει προσληφθεί από το υφυπουργείο Πολιτισμού και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ είχε καταδικαστεί για έκδοση πλαστών εισιτηρίων. Η γυναίκα - όπως αναφέρουν τα μέσα - που έχει καταδικαστεί με αναστολή για την εν λόγω υπόθεση, φέρεται να έχει αναλάβει τη διαχείριση των social media.

Άμεση ήταν η απάντηση του υφυπουργείου Πολιτισμού που με ανακοίνωση αναφέρει πως ουδεμία σχέση έχει με τη συγκεκριμένη σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον σάλο

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο», γράφει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Απίστευτη γκάφα! Η ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα του υφυπουργείου Πολιτισμού Κύπρου και κατέβηκε άμεσα

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Η υπόθεση της 42χρονης

Η 42χρονη είχε καταδικαστεί το 2010 μετά από καταγγελία, καθώς έδινε πλαστά εισιτήρια στην συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Λάρνακα και έπαιρνε τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, με την καταγγελία συνεταίρου της, είχαν κάνει συμφωνία για συμπαραγωγή μεγάλης συναυλίας του τραγουδιστή στον ανοικτό χώρο πίσω από τα επαρχιακά γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων και προέβλεπε καταβολή εξ ημισείας των 120 χιλιάδων ευρώ που ήταν η αμοιβή του τραγουδιστή, καθώς και όλα τα υπόλοιπα οργανωτικά έξοδα τα οποία υπολογίστηκαν σε 80 χιλιάδες ευρώ.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως πληροί το κριτήριο του λευκού ποινικού μητρώου, αφού το μητρώο της έχει αποκατασταθεί ένεκα παρέλευσης του χρόνου που προβλέπει ο Περί Αποκατάστασης Καταδικασθέντων Νόμος. Όμως, υπάρχει και η πολιτική και ηθική διάσταση που βαραίνει τον Υφυπουργό Πολιτισμού και το Προεδρικό.