«Πολλές φορές φωνάζω την εγγονή μου με το όνομα της» - Συγκινεί η Αιμιλία Υψηλάντη για το θάνατο της 55χρονης κόρης της

«Στην παράσταση έπαιζα τον ρόλο μου και έβλεπα την κόρη μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πολλές φορές φωνάζω την εγγονή μου με το όνομα της» - Συγκινεί η Αιμιλία Υψηλάντη για το θάνατο της 55χρονης κόρης της

Καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, βρέθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλους, ωστόσο, αναφέρθηκε και στην απώλεια της κόρης της, γεγονός που την βύθισε στο πένθος. Παρόλα αυτά, κατάφερε να σταθεί στα πόδια της για χάρη της εγγονής της,

Η ίδια, είχε μιλήσει στο παρελθόν για το ιδιαίτερο δέσιμό με την κόρη της, την οποία μεγάλωσε μόνη της, με τη βοήθεια της οικογένειάς της, καθώς χώρισε νωρίς με τον σύζυγό της, «Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί», είχε πει στο παρελθόν.

Τα συγκινητικά λόγια της Υψηλάντη για το θάνατο της κόρης της σε ηλικία 55 ετών

«Είναι κουραστικό να επανέρχεσαι κάθε φορά και να μιλάς για αυτό, ενώ πριν μου ήταν πιο εύκολο να γυρίζω στη δουλειά. Στην παράσταση έπαιζα τον ρόλο μου και έβλεπα την κόρη μου, γιατί και στο έργο η μάνα χάνει το παιδί της, δεν ήταν απλό. Από την άλλη μεριά, με τους νεκρούς μιλάμε συνήθως. Η δουλειά είναι κράτημα σοβαρό. Όταν πάω να βουλιάξω, αρπάζομαι από τη δουλειά μου. Υπάρχουν και στιγμές που δε μπορείς να παρηγορηθείς», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η ευλογημένη καθημερινότητα, η οποία είναι ένα σωσίβιο και προηγουμένως δεν το εκτιμούσα. Η εγγονή μου είναι ένα δώρο πολύ σημαντικό που έδωσε η κόρη μου. Είναι χρέος, μία ευλογία. Όταν έχει ένα τραγικό γεγονός, επανεκτιμάς τις ζωές που έχεις δίπλα σου. Είναι πολύ σημαντικό».

«Εννοείται ότι μιλάω στη εγγονή μου για τη μητέρα της. Πολλές φορές τη φωνάζω με το όνομα της κόρης μου», εξομολόγησε και συγκίνησε.