Σα να μη γέννησε ποτέ - Η Χρύσα Μιχαλοπούλου με κοντό κροπ τοπ 8 μήνες από την εγκυμοσύνη της

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chrysamichalopoulou - instagram
chrysamichalopoulou - instagram

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα λέγαμε, πως συγκαταλέγεται στην κατηγορία με τις νέες μανούλες, αφού εκείνη και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πριν από περίπου 8 μήνες έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ πως θα τον πουν).

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media, ωστόσο έχει επιλέξει να μη δείχνει ιδιαίτερα το πρόσωπο του γιου της και συνήθειες, που μπορεί να κάνουν παρέα μέσα στην καθημερινότητά τους, ωστόσο εξακολουθεί να κάνει posts με τον εαυτό της.

Την Τετάρτη 17/5 μάλιστα δημοσίευσε μία σειρά από δικές της φωτογραφίες στο instagram φορώντας ένα λευκό τοπ και μαύρο παντελόνι με το σώμα της να έχει επανέλθει εντελώς στα δεδομένα της, προ εγκυμοσύνης.

Οι νέες φωτογραφίες της Χρύσας Μιχαλοπούλου στο instagram

«who’s there?», έγραψε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η αποκάλυψη του Κουτσόπουλου για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με τον σεφ να κάνει δηλώσεις λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Masterchef 7.

Ο σεφ μπορεί να μη θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, ωστόσο το love story του με τη Χρύσα είναι πολύ ενδιαφέρον με τον ίδιο να μιλάει για τη γνωριμία τους και το πως ήρθαν κοντά.

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.