Happy Day: «Όταν έχει τον μαντράχαλο που αραδιάζει όλα τα Γαλλικά στο γήπεδο...» - Η ατάκα για τον Μπισμπίκη και τη νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη

Με αφορμή ένα εξώφυλλο περιοδικού

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Happy Day: «Όταν έχει τον μαντράχαλο που αραδιάζει όλα τα Γαλλικά στο γήπεδο...» - Η ατάκα για τον Μπισμπίκη και τη νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη

Το πρωί της Τετάρτης 17/5 έγινε γνωστό πως ο πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, Ντέμης Νικολαΐδης, έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μιας κούκλας ξανθιάς (δείτε εδώ φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση)! Σε αντίθεση με την γνωστή τραγουδίστρια ο Ντέμης προτιμά και προσπαθεί να κρατά μακριά από το φως της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Στον αέρα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 18/5 σχολιάστηκε η είδηση αυτή τόσο από την παρουσιάστρια όσο κι από το πάνελ αυτής.

Ο σχολιασμός στο Happy day για τη νέα σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη

«Το βέβαιο είναι ότι έχει ξανανιώσει ο άνθρωπος. Δηλαδή αυτά τα κιλάκια που έχασε η καλή συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον έχουν ανανεώσει είναι σα να τον βλέπεις στα 30 του. Νομίζω ότι πρώτα έρχεται η αλλαγή μέσα σου, σταμάτησε τις καταχρήσεις που ανέφερε, τις κακές συνήθειες, άρχισε την γυμναστική, βρήκε την καλή του διάθεση και μετά νομοτελειακά βρίσκεις και την ωραία σύντροφο», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Δεν ξέρω μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης και της φωτογραφίας πόσο θα αντέξει γιατί βλέπουμε πως κάθε φορά που τις βλέπουμε τις στέλνει».

Στη συνέχεια με αφορμή ένα εξώφυλλο περιοδικού που είχε βάλει τον τίτλο «Μαχαιριά» αναφερόμενο στην Δέσποινα Βανδή και τη νέα αρχή του Ντέμη ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όταν έχεις τον μαντράχαλο που αραδιάζει όλα τα Γαλλικά στο γήπεδο τι σε νοιάζει αν ο άλλος...», με τους συναδέλφους της να αντιδρούν ο καθένας με τον τρόπο του όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω: