Στη Βαρκελώνη για τα μάτια του Καπότση - Η φωτογραφία που μαρτυρά την αλήθεια για τις σχέσεις της Κόνι Μεταξά με τα πεθερικά της

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κόνι Μεταξά
Instagram / Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι γνωστό πως έχουν μια μεγάλη και βαθιά αγάπη για τα ταξίδια και έτσι με κάθε ευκαιρία οι δυο τους ταξιδεύουν σε όποιο μέρος έχουν βάλει στο μάτι. Αυτή τη φορά βρέθηκαν στην μαγευτική Βαρκελώνη, καθώς ο διάσημος πολίστας είχε αγώνα εκεί και η σύζυγό του δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του για να τον υποστηρίξει (δείτε εδώ την κίνηση της infulencer όταν την εντόπισαν οι δημοσιογράφοι σε έξοδό τους).

Η ίδια, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από εκεί και ανάμεσά τους υπάρχει και μία κατά την οποία το ζευγάρι ποζάρει με ένα άλλο ζευγάρι, οι οποίοι δεν είναι άλλοι πέρα από τος γονείς του Ολυμπιονίκη.

Διαβάστε επίσης: «Δεν μπορώ να το πιστέψω το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά

Η φωτογραφία της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση και τα πεθερικά της

Φαίνεται, έτσι, πως η τραγουδίστρια έχει τις καλύτερες σχέσεις με τα πεθερικά της και πως απολαμβάνουν να κάνουν πράγματα όλοι μαζί.

Κόνι Μεταξά Μάριος Καπότσης Βαρκελώνη
Instagram / Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά πεθερικά
Instagram / Κόνι Μεταξά

Αδημοσίευτα βίντεο από τον γάμο τους

Αυτή η χρονιά ήταν μαγική για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση, καθώς το καλοκαίρι που πέρασε οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Χανιά της Κρήτης σε μία φαντασμαγορική τελετή, κατά την οποία η νύφη άλλαξε πάνω από τρία νυφικά (δείτε τα όλα εδώ).

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το ταξίδι του μέλιτός τους στις Μαλδίβες, αλλά και στην Νέα Υόρκη, όμως δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτά τα δύο μέρη, αφού πολύ πρόσφατα ταξίδεψαν και στο Λονδίνο για να ζήσουν τα Χριστούγεννα στην πιο όμορφη πόλη για τις γιορτές (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από τις περιπέτειές τους ως παντρεμένοι στο εξωτερικό).

Οι δυο τους, λοιπόν, απεικονίζονται την ώρα που ανταλλάσσουν όρκους στην παραλία, αλλά και την ώρα που καταφθάνουν στο γλέντι, με την Κόνι Μεταξά να είναι τόσο ενθουσιασμένη που κατάπιε την σαμπάνια στο ποτήρι της σε δευτερόλεπτα.