Έχουν περάσει 25 ολόκληρα χρόνια: Πως είναι σήμερα οι ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης (Βίντεο)

Κάποιοι είναι σχεδόν αγνώριστοι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

Υπήρξε και εξακολουθεί να παραμένει μια από τις πλέον δημοφιλείς στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, διατηρώντας ακόμα και σήμερα ευρεία κοινωνική απήχηση. Οι επαναπροβολές της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» ξεκίνησαν ήδη από το καλοκαίρι του 1999, μεταξύ των δύο σεζόν της, και μετά τη λήξη της σειράς συνεχίστηκαν επί όλα τα έτη από το 2000 έως και σήμερα, σχεδόν ανελλιπώς, με λίγες μόνο διακοπές προβολής.

Η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης κατέχει το ρεκόρ της τηλεοπτικής σειράς που έχει προβληθεί τις πιο πολλές φορές σε επανάληψη από κάθε άλλη σειρά και συνεχίζοντας, ακόμα και τότε, να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Επίσης, το πρωταγωνιστικό δίδυμο Ρώμας - Ράντου εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία σημεία αναφοράς στην ιστορία των ελληνικών κωμικών σίριαλ. Λόγω των διαρκών επαναλήψεων για πολλά χρόνια, η σειρά έχει θεωρηθεί καλτ και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ακόμα και σε τηλεθεατές που δεν είχαν γεννηθεί ακόμα την εποχή της αρχικής προβολής της. Κατά καιρούς έχουν υπάρξει φήμες περί επιστροφής της σειράς με μία και μοναδική τηλεταινία, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει παραπάνω ένα βίντεο με το πως είναι σήμερα κορυφαίοι ηθοποιοί που συμμετείχαν στη σειρά. Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς δεν βρίσκονται πια εν ζωή (δείτε εδώ ποιος πέθανε το 2022)...

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες

«Είχε αυτή τη μοίρα, να είναι το σίριαλ non stop repeating, ούτε μια ημέρα δεν έχει σταματήσει. Για αυτό μπήκε στα ρεκόρ γκίνες. Είναι ένα πολύ μεγάλο βραβείο για εμάς. Για εμένα και την Άννα Χατζησοφιά. Αυτό σημαίνει ότι το κοινό το χαίρεται», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο εκ των συγγραφέων αλλά και πρωταγωνιστών της σειράς, Χάρης Ρώμας.