«Ξεκίνησε στις 10 και τελείωσε...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Θέμη Σοφό

Η αποκάλυψη για το πρώτο τους ραντεβού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια εξομολόγηση για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day. Αναφέρθηκε λοιπόν, στο πρώτο τους ραντεβού, αποκαλύπτοντας πόσο κράτησε.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον Σοφό

Με αφορμή δήλωση του Βαγγέλη Γερμανού πως "Η αύρα της γυναίκας μου είναι αστρικό σώμα, αλλάζει χρώμα όταν είμαστε σε στιγμές έρωτα», η συνεργάτιδα και φίλη της, Τίνα Μεσσαροπούλου την ρώτησε: «Δεν μας είπες όμως το πιο σημαντικό. Τι αύρα είχε ο Θέμης Σοφός όταν τον γνώρισες;».

«Για να είμαι ειλικρινής, δε θα πω για αύρα. Θα πω ότι το πρώτο ραντεβού ξεκίνησε στις 10 και τελείωσε στις 2:30 το βράδυ. Θέλω να πω ότι το θέμα είναι να υπάρχει ροή. Αλλά αυτό που λέει για την αύρα, δεν σας έχει τύχει να έρθει ένας άνθρωπος και να εισπράξετε αρνητική ενέργεια κακία;», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιτσιλή (δείτε την τρυφερή ανάρτηση που έκανε μαζί του).

H συγκινητική εξομολόγηση για τις 2 αποβολές που είχε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Μαμά - δες'' το Σάββατο 25/3 με την παρουσιάστρια να μιλάει πολύ ανοιχτά και εξομολογητικά για το κομμάτι της μητρότητας με την ίδια να κρατάει σήμερα στην αγκαλιά της 3 παιδιά.

Το ταξίδι ωστόσο της Σταματίνας μέχρι να γίνει μητέρα και να φέρει στον κόσμο την κόρη της, την Νάγια δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, μιας και είχε περάσει - όπως πολλές γυναίκες - από τη διαδικασία των αποτυχημένων κυήσεων.

Σε αυτές λοιπόν αναφέρθηκε μέσα από την παρούσα συνέντευξη η Τσιμτσιλή, κάνοντας ευρέως γνωστό, πως έχει χάσει 2 παιδία περιγράφοντας όλα τα συναισθήματα, που βίωσε εκείνη την περίοδο των αποβολών (δείτε εδώ την εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για το Θέμη Σοφό).

«Επειδή εγώ το έζησα δύο φορές διαδοχικά τη μία μετά την άλλη και πριν κάνω παιδί, ήταν λίγο διαφορετικά τα συναισθήματα. Την πρώτη φορά όταν μου συνέβη γρήγορα, επειδή έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα και χωρίς καν να το προσπαθήσω, όταν λοιπόν απέβαλα θυμάμαι ότι σοκαρίστηκα, αλλά επειδή ο γιατρός μου είναι ένας πολύ ψύχραιμος άνθρωπος, με τον οποίο έχουμε και φιλική σχέση, μου είπε...Σταματίνα μου πια δυστυχώς περισσότερες από τις μισές εγκυμοσύνες θεωρούνται ατελείς...δεν πειράζει πες ένα ευχαριστώ στη φύση, γιατί τις περισσότερες φορές η φύση επιλέγει να μη συνεχιστεί κάποια εγκυμοσύνη, γιατί υπάρχει κάποιο ζήτημα, οπότε προχωράμε και όλα.. το σημαντικό είναι ότι μένεις και εύκολα έγκυος!

Οπότε δε σου κρύβω, ότι την πρώτη φορά στεναχωρέθηκα, αλλά το διαχειρίστηκα και προχώρησα. Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι εκεί θέλω να σου πω, ότι ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου, εκεί μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου, ότι δε μπορεί να είναι τυχαίο κάποιο πρόβλημα έχω...κάτι, που δεν έχω βρει, κάτι που δε μου το λένε, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες του να συμβεί κάτι τέτοιο back to back δεν είναι μεγάλες.

Δε σου κρύβω ότι εκεί μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις, που μπορεί να φταίω, τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, μπήκα σε διαδικασία εξετάσεων...ο γιατρός μου προς τιμήν του επέμενε πως έτυχε και αφέσου...η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας και τελικά πήγαν όλα καλά!

Απλά θέλησα να μιλήσω ανοιχτά γι αυτό, από όταν είχε συμβεί, γιατί κατάλαβα και από εμένα ότι εμείς οι γυναίκες πάντα, όταν κάτι πάει στραβά το προσωποποιούμε....μπορεί να τύχει, ακούμε το γιατρό μας και όλα θα πάνε καλά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.