«Χθες το βράδυ που δεν ήμουν καλά...» - Τι συνέβη τα χαράματα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Η αποκάλυψη για τις πολιτικές εκπομπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Χθες  το βράδυ που δεν ήμουν καλά...» - Τι συνέβη τα χαράματα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Μια αποκάλυψη για το δύσκολο βράδυ που πέρασε έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της στο MEGA. Η παρουσιάστρια λοιπόν, αναφέρθηκε στους πολιτικούς που βγαίνουν συνεχώς και μιλάνε στην τηλεόραση και σε όποιο κανάλι και να έκανε ζάπινκ, όλο θα έβλεπε έναν πολιτικό να μιλάει.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

«Δεν θα μιλήσουμε για εκλογές για κανένα κόμμα. Χθες λοιπόν το βράδυ που δεν ήμουν καλά, όσες φορές που ξύπνησα το βράδυ και έκανα ζάπινγκ σε όποιο και να γύρισα μέσα στη νύστα μου προκειμένου να κοιμηθώ, έβγαιναν από παντού κόμματα, μιλάγανε οι πολιτικοί, ξαναμιλάγανε…

Αφού έλεγα μέσα στη νύστα μου στις δύο το πρωί, στις τρεις, στις τέσσερις στις πέντε μιλάγανε λέω «τι γίνεται ρε παιδί μου; Ακόμα μιλάνε;» Ήταν ξημερώματα και λες έχουν πάει κάπου για συνέντευξη, είναι ότι το χάνεις ότι είναι 5 η ώρα το πρωί. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν ξημερώματα, κάπου το χάνεις… Παρόλα αυτά, έχουν βάλει ροδάκια στα πόδια τους και τρέχουν», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη η οποία την προηγούμενη ημέρα έκανε δηλώσεις στο Πρωινό μετά το κράξιμο που "έφαγε" από τον Γιώργο Λιάγκα.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν ήμουν πιο μικρή και έπρεπε να ψηφίσω καθόμουν και σκεφτόμουν, ο παππούς μου ψηφίζει αυτό, η γιαγιά μου εκείνο, η μάνα μου το άλλο. Εντωμεταξύ στα σόγια μας ο καθένας ψηφίζει και κάτι άλλο».

Ενώ εξήγησε για τις φετινές εκλογές: «Μας ήρθανε το σπίτι μας ψηφοδέλτια με σταυρό πάνω και ανοίγω τον φάκελο και λέω "Α, πολλά! Θα είναι από όλα τα κόμματα" και τα ανοίγω και βλέπω 15 ψηφοδέλτια ίδια. Θα είπαν ότι είμαστε μεγάλο σόι».

«Εμείς πάμε στο εκλογικό τμήμα με τα παιδιά, μπαίνει ο ένας και ο άλλος κάθεται έξω με τα παιδιά και μετά βγαίνει ο ένας και μπαίνει ο άλλος και κάθεται με τα παιδιά. Ό,τι ώρα μου έρθει θα πάμε», κατέληξε.

Παραλίγο να πέσει θύμα κλοπής

Με αφορμή την Μαρία Αναστασοπούλου που έπεσε πριν μερικές μέρες θύμα κλοπής (δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη στην δημοσιογράφο), η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στην έναρξη της 17/5 εκπομπής πως παραλίγο να αντιμετωπίσει και η ίδια μια παρόμοια περιπέτεια.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια είπε πως δέχθηκε ένα μήνυμα το οποίο τελικά όπως ήταν απάτη! Το μήνυμα αυτό ήταν δήθεν από τα ΕΛΤΑ και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε ότι ίσως να παρήγγειλαν κάτι τα παιδιά της ή κάποιος δικός της.

Ευτυχώς για εκείνη, δεν άνοιξε το μήνυμα γιατί μετά από δύο μέρες ενημερώθηκε ότι ήταν απάτη και αναφώνησε: «Ήμουν από τους πρώτους που το έπαθαν», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. «Αν πας όμως στον αποστολέα, δεν βλέπεις ΕΛΤΑ κάτι αλαμπουρνέζικα… και επίσης από κάτω βλέπεις χιλιάδες ονόματα γιατί έχουν στείλει το ίδιο μήνυμα σε πολλούς! Είναι πάρα πολύ εύκολο να την πατήσεις, ειδικά όταν βλέπεις μικρά ποσά…»

Γενικότερα, οι απατεώνες χρησιμοποιούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), για δήθεν αποστολές και παραδόσεις σε δέματα, ώστε να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία και να παραβιάσουν τραπεζικούς λογαριασμούς. Συγκεκριμένα, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γράφει: «Το πακέτο σας φτάνει στα ΕΛΤΑ αύριο. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε τα στοιχεία σας για την αποστολή... και θα παραδοθεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην Αθήνα για εθνική παράδοση αύριο. Το πακέτο σας θα αποθηκευτεί στο Κέντρο Διαλογής Αθηνών μέχρι να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας».