«Εκεί με τον άντρα της ζωής της και τα παιδάκια της...» - Τα φιλιά της Μενεγάκη στον Λιάγκα και η αποκάλυψη του

«Ελπίζω και φέτος να συναντηθούμε κάπου με τα φουσκωτά γιατί εκεί είναι το πιο ωραίο πράγμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εκεί με τον άντρα της ζωής της και τα παιδάκια της...» - Τα φιλιά της Μενεγάκη στον Λιάγκα και η αποκάλυψη του

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά το τέλος της μεσημεριανής της εκπομπής στο MEGA και την αναχώρηση της από τα στούντιο. Η παρουσιάστρια λοιπόν, θέλησε να στείλει τα φιλιά της στο συμμαθητή της.

Οι δυο τους πήγαιναν μαζί στο ίδιο σχολείο και παρόλο που δεν έχουν συνεργαστεί τηλεοπτικά, έχουν ιδιαίτερη αγάπη ο ένας προς τον άλλον. Μάλιστα, συναντιούνται αρκετές φορές στις καλοκαιρινές του διακοπές.

Τα φιλιά της Μενεγάκη στο Λιάγκα και το σχόλιο του

«Δεν ακούω λέξη κι ευτυχώς που δεν ακούω. Το μόνο που θέλω να πω αφού βλέπω ΑΝΤ1, φιλιά στον συμμαθητή μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη στη δημοσιογράφο του Πρωινού.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Άγγελος έκανε την Ελένη Μενεγάκη να δακρύσει - Τι συνέβη

«Και από μένα φιλιά στη συμμαθήτριά μου, την οποία αγαπάω και εκτιμάω και ελπίζω και φέτος να συναντηθούμε κάπου με τα φουσκωτά γιατί εκεί είναι το πιο ωραίο πράγμα. Εγώ χαίρομαι πραγματικά παιδιά. Τι ευτυχία που τη βλέπω το καλοκαίρι εκεί στο Ιόνιο συνήθως, γιατί στις Κυκλάδες δεν συναντιόμαστε. Τι ευτυχία ρε παιδί μου εκεί με τον Μάκη, τον άντρα της ζωής της και τα παιδάκια της που είναι πραγματικά ανέμελη και ευτυχισμένη. Κούκλα έτσι κι αλλιώς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας λίγο μετά την προβολή των δηλώσεων της.

Η "επίθεση" που της είχε κάνει λίγες ημέρες πριν

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας στις 12/5 τόσο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όσο και με την συμμαθήτρια του, Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την συνέντευξη που πήρε από τον Θοδωρή Μαραντίνη και μίλησε για την δικαστική του διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια από την στιγμή εκείνη εξέδωσε δημόσια απάντηση μέσω του δικηγόρου της, ενώ όπως φαίνεται έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους μεγάλη κόντρα.

Από την στιγμή εκείνη λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας έχει δεχθεί αρνητική κριτική από τους συναδέλφους του, ρίχνοντας εν μέρη το φταίξιμο για την έκταση που πήρε η διαμάχη του πρώην ζευγαριού.

Η Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της σχολίασε πως ήταν από την αρχή λάθος να προβληθεί αυτή η συνέντευξη, την ώρα που η ίδια την έπαιζε επί μισή ώρα.

«Θέλω να πω και κάτι προς την Ελένη την συμμαθήτρια μου. Το θέμα απασχόλησε την εκπομπή της για πάρα πολύ ώρα. Δείχνοντας μεγάλο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε σε εμάς ο Θοδωρής Μαραντίνης και όλοι οι συνεργάτες της τοποθετήθηκαν. Ρωτώ, λοιπόν, εγώ, γιατί θα τρελαθώ σε αυτή τη χώρα: Υποχρέωσε κάποιος την Ελένη Μενεγάκη να ασχοληθεί με το θέμα; Την πήραν από την διοίκηση του MEGA και της είπαν ασχολήσου;

Νομίζω η Ελένη Μενεγάκη, η πιο σταρ όλων μας - εγώ δεν είμαι σταρ, η Ελένη είναι μεγάλη - η εμπειρότερη όλων μας, με τη μεγαλύτερη πορεία όλων μας, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα της πει τι θα κάνει στην εκπομπή της. Το αξίζει με το παραπάνω, το λέω με αγάπη, σεβασμό. Την υποχρέωσε κανείς να παίξει το θέμα; Εγώ δεν ασχολούμαι με την Eurovision και είναι λάθος να ασχοληθώ, αλλά λέγοντας είναι κάθος να ασχοληθώ με την Eurovision αλλά ασχολούμαι είναι λίγο υποκρισία.

Αν θεωρώ ότι ενοχλώ κάποιους με το θέμα που ασχολούμαι, δεν το παίζω καθόλου. Ούτε παίζω τη συνέντευξη που δόθηκε σε έναν άλλο σταθμό. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Ούτε την αναπαραγάγω. Έτσι σημαίνει δεν παίζω το θέμα. Το να βγαίνω επί μισή ώρα και να κρίνω πόσο λάθος είναι να το παίζω... συγγνώμη αλλά με την μικρή μου λογική εγώ είμαι ο πιο χαζός από όλους. Όλες οι εκπομπές λένε πως είναι λάθος να παίξω το θένα, αλλά το παίζουν επί μισή ώρα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.