«Ό,τι θέλετε να κάνετε, κάντε το...» - Η δημόσια έκκληση της Ελένης Μενεγάκη στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας μετά τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους από χθες 10/5

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ό,τι θέλετε να κάνετε, κάντε το...» - Η δημόσια έκκληση της Ελένης Μενεγάκη στην Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη

Χαμό έχει προκαλέσει από χθες 10/5 ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, τα παιδιά τους αλλά και την συνεπιμέλεια.

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να προχωρήσει σε αρκετές λεπτομέρειες, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά τους (δείτε εδώ). Λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 11/5 η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε την απάντησή της μέσα από μια ανακοίνωση (δείτε την εδώ).

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη και την ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δεν της αρέσει να προβάλλονται στην εκπομπή της και έκανε έκκληση στους δύο να κάνουν ό,τι θέλουν μακριά από τα media.

Η τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη για Χρηστίδου - Μαραντίνη

«Ξεκινάμε με ένα θέμα που χθες δεν το πιάσαμε καθόλου, είναι από τα θέματα που η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να τα παίζω στην εκπομπή. Αφορά δύο ανθρώπους πολύ αγαπητούς από την πλευρά της δουλειάς τους ή για όσους τους γνωρίζουν, μιλάω φυσιικά για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, ένα ζευγάρι που εδώ και λίγα χρόνια δεν είναι πια μαζί, βρίσκονται σε διάσταση. Μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει τουλάχιστον εγώ που βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, και ούτε και ήθελα να ξέρω τους λόγους που αυτό το ζευγάρι έπαψε να είναι μαζί.

Θεωρώ ότι μέχρι ένα σημείο, οι αποφάσεις τους για το πώς θα το προχωρήσουν, δηλαδή τι να βγαίνει στη δημοσιότητα -δηλαδή το τίποτα- κατά τη γνώμη μου ήταν και πάρα πολύ σωστές. Υπάρχουν δύο παιδιά, αρκετά μεγάλα και που δεν ξέρω πώς θα χειριστούν το θέμα και οι δύο γονείς από εδώ και μπρος. Από χθες έχει δοθεί μία συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα από τον Θοδωρή Μαραντίνη και ουσιαστικά έχει φωτίσει κάποια θέματα που αφορούν σε αυτούς τους δύο και το διαζύγιό τους. Πράγματα πολύ ιδιαίτερα και προσωπικά.

Το παίζουμε σήμερα το θέμα αυτό γιατί η Σίσσυ έχει δώσει μία απάντηση. Μίλησα μαζί της. Θα έλεγα καλύτερα ότι εκείνη μίλησε μαζί μου κι εγώ την άκουσα. Θέλω να δούμε κάποια αποσπάσματα από αυτά που είπε ο Θοδωρής και να δούμε την απάντησή της. Κι αν ένα πράγμα από όλα που σήμερα έχουν συζητηθεί είναι, ότι με πολύ μεγάλη αγάπη ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί με έναν τρόπο στη θέση αυτή, δηλαδή του να μην είναι μαζί με τον άνθρωπο που δημιούργησε οικογένεια και παιδιά, κι αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου και τα σωστά μου να πω κάτι είναι:

Κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μία ρήξη σήμερα, μακριά από όλους μας και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας. Με πολλή αγάπη σας το λέω, γιατί όλοι μέσα από λάθη μαθαίνουμε! Δυστυχώς υπάρχει το διαδίκτυο κι όλα μένουν μέσα! Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε να κάνετε, κάντε το μακριά από τα MME», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.