«Θα την έσπρωχνα από το γκρεμό!» - Η δήλωση του Λούκα Γιώρκα για την πρόταση γάμου στη μέλλουσα σύζυγό του

Όσα είπε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα την έσπρωχνα από το γκρεμό!» - Η δήλωση του Λούκα Γιώρκα για την πρόταση γάμου στη μέλλουσα σύζυγό του

Τελευταία μαθαίνουμε πολύ ευχάριστα νέα για το Λούκα Γιώρκα, ο οποίος έκανε επίσημα γνωστό, πως τα προσωπικά του είναι σε μία πολύ καλή φάση μιας και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του, Βασιλικής Σαλαμπάση (δείτε εδώ φωτογραφίες με τη γυναίκα).

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και σίγουρα σε φάση ετοιμασιών για το μυστήριο του γάμου, που πλησιάζει! Ο τραγουδιστής μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, που προβλήθηκαν την Πέμπτη 18/5 μιλώντας για την πρόταση γάμου και το όλο παρασκήνιο.

Να θυμίσουμε εδώ για τη μέλλουσα σύζυγο του Γιώρκα, πως είναι 27 ετών και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος και μάλιστα το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα, που μας πέρασε στην γενέτειρα της Βασιλικής στο Κιλκίς.

Οι δηλώσεις του Λούκα Γιώρκα για την πρόταση γάμου στη σύντροφό του

«Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου, δεν το είπα εγώ! Είμαστε έτοιμοι λιγότερο από ένα μήνα. Γονατιστός, όπως συνηθίζεται! Αν έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από το γκρεμό κάτω», είπε ο Λούκας Γιώρκας.

Αποκαλύψεις για τον γάμο του Λούκα Γιώρκα και της Βασιλικής Σαλαμπάση

Το πρωί της Τρίτης 16/5 ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Ήρθε κι έδεσε» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού. Μεταξύ άλλων, έκανε μία νέα αποκάλυψη για τον επερχόμενο γάμο του, για τον οποίο γνωρίζαμε ότι θα γίνει στην Κύπρο.

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μου. Ο γάμος θα γίνει σε ελληνικό έδαφος», αποκάλυψε ο Λούκας Γιώργκας χωρίς να διευκρινίζει το μέρος αλλά και κάποια παραπάνω πληροφορία.

«Η επιτυχία και η ευτυχία είναι καταστάσεις που χτίζονται. Είμαι σε αυτή τη φάση οικοδόμησης. Διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή μου, γιατί πραγματικά νιώθω ότι δε μου λείπει τίποτα. Και δε μιλάω για υλικά πράγματα αλλά για την πληρότητα που αισθάνομαι μέσα μου. Μένω μαζί με τη σύντροφό μου στην Αθήνα και σχεδιάζουμε να περάσουμε μαζί όλα τα στάδια μιας σχέσης. Γάμο, παιδιά, οικογένεια, πάντα με τη βοήθεια του Θεού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης στην εφημερίδα Reallife.