Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Κούκλα και Θεσσαλονικιά η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Λούκα Γιώρκα - Η ηλικία και το επάγγελμά της

Ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας

Κούκλα και Θεσσαλονικιά η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Λούκα Γιώρκα - Η ηλικία και το επάγγελμά της
News 24.05.2022 09:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του φαίνεται πως περνάει ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για πρώτη φορά, μαζί με την αγαπημένη του, Βασιλική Σαλαμπάση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου και της εφημερίδας Real life, ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Μάλιστα, το ζευγάρι ήδη έχει αρχίσει να προγραμματίζει τις διαδικασίες του γάμου του (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής για τον γάμο τους).

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι κάποια δημοσιεύματα να τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με την Έλλη Κοκκίνου, ωστόσο πολύ γρήγορα ο τραγουδιστής διέψευσε τις φήμες και έκανε και τις πρώτες εμφανίσεις με την αγαπημένη του.

Λούκας Γιώρκας σύντροφος

Ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Λούκα Γιώρκα

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 27 ετών και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος και μάλιστα το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα στην γενέτειρα της Βασιλικής στο Κιλκίς. Ο Λούκας Γιώρκας μάλιστα φροντίζει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την συμπρωτεύουσα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά είμαι άνθρωπος που δίνει χώρο στον χρόνο, ο οποίος μας δοκιμάζει όλους πολλές φορές και το πλήρωμά του έρχεται για οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας. Το θέλω πολύ, το διεκδικώ και το εύχομαι να γίνει σύντομα», είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ο ίδιος.

Βασιλική Σαλαμπάση Λούκας Γιώρκας γάμος

«Η σύντροφός μου με ηρεμεί»

Την Κυριακή 27/3, ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ για την προσωπική του ζωή και την αγαπημένη του σύντροφο.

«Σέβομαι τον άνθρωπο που είναι κοντά μου, έχει μια δική του ζωή, μια δική του πραγματικότητα στην οποία κινείται και έναν δικό του κύκλο και δεν θα ήθελα μέσω αυτού του βήματος να εισβάλω σ’ αυτό. Δεν έχω το δικαίωμα. Με ηρεμεί η σύντροφός μου και αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι εκτός χώρου. Το να με ηρεμεί είναι ένα από τα πολύ βασικά στοιχεία. Θα με έλεγες και κοσμοκαλόγερο σαν άνθρωπο. Είναι σαν να θέλω να γυρίζω στα σκυλιά μου το βράδυ, ησυχία, ηρεμία», είχε πει σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Έλενα Ράπτη και Λούκας Γιώρκας - Προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ...

«Συνέβη μέσα σε 42 ώρες» - Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη συμμετοχή του Λούκα Γιώρκα στην Eurovision

Share