«Ήμουν στα όρια του θανάτου...» - Η σοκαριστική περιγραφή του Μαμαλάκη για την περιπέτεια της υγείας του

«Στη 1 η ώρα με πιάνει μια διάρροια και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήμουν στα όρια του θανάτου...» - Η σοκαριστική περιγραφή του Μαμαλάκη για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης την Πέμπτη 18/5 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' με τον γνωστό σεφ να παραχωρεί μια εφ' όλης της συνέντευξη αναφορικά με την περιπέτεια, που πρόσφατα πέρασε με την υγεία του.

Να τονίσομε εδώ, πως σήμερα ο σεφ έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά την νοσηλεία και τα όσα πέρασε στην Κύπρο, ωστόσο για καιρό όπως περιέγραψε πέρασε δυσκολίες και τραυματικά περιστατικά μέχρι και μετά το Πάσχα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ηλίας Μαμαλάκης κρατάει τα θετικά και αφού έχει ξεπεράσει όλους τους κινδύνους προσπαθεί να ζει φυσιολογικά, αφού όπως εξήγησε έφτασε κοντά στο θάνατο (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτειά του).

Οι δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη για την περιπέτεια της υγείας του

«Είχα μια πάρα πολύ κακή περιπέτεια πρόσφατα, πολύ σοβαρότερη από όσο γράφτηκε. Ήμουν στα όρια του θανάτου να σας πω με λεπτομέρεια. Υπάρχει ένα μικρόβιο που λέγεται Κλωστρίδιο, το οποίο συνυπάρχει με τον άνθρωπο αλλά ας πούμε πως είναι εν ύπνω.

Πριν φύγω για την Κύπρο, έκανα μια αντιβίωση, γιατί είχα ένα πρόβλημα στον φάρυγγα και οι γιατροί μού εξήγησαν ότι, όταν το Κλωστρίδιο συναντηθεί με τη συγκεκριμένη αντιβίωση, δημιουργεί ένα σοκ στον οργανισμό σηπτικό.

Γυρίζω στο ξενοδοχείο μία η ώρα το πρωί, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή, την Κυριακή θα έφευγα για να γυρίσω στην Αθήνα. Στη 1 η ώρα με πιάνει μια διάρροια και μπορώ να πω ότι χάρηκα, «έχω φάει τον αγλέουρα στην Κύπρο οπότε να ξεκουραστεί και λίγο το πεπτικό». Αυτή όμως δεν ήταν μια διάρροια από τις συνηθισμένες, ήταν μια αφυδάτωση του σώματος τόσο μεγάλη που έγινα ένα κουβάρι και έπεσα αναίσθητος», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Τα σπαρακτικά λόγια του Μαμαλάκη για την πρώτη του σύζυγό που πέθανε

Καλεσμένος στην εκπομπή Status ήταν ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος παραχώρησε μια από καρδιάς συνέντευξη. Αναφέρθηκε στην πορεία του τηλεοπτικά και μαγειρική, στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στην προσωπική του ζωή με τις δυο του γυναίκες.

Η πρώτη του γυναίκα η κα. Στέλλα, διαγνώστηκε από καρκίνο 1996 και τα επόμενα 14 χρόνια της ζωής της, ήταν πολύ δύσκολα. Ο ίδιος όπως έχει εξομολογηθεί, βασανίστηκε πολύ για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

«Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος. Ησύχασε. Εκεί βίωσα μοναξιά. Με έπαιρνε ο αδελφός μου, ο αδελφός της, οι φίλοι μου και με έβγαζαν έξω για να περάσει η ώρα μου, με παρηγορούσαν και μετά γύριζα σπίτι», εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένος και συνέχισε «Το 2010 που έγιναν όλα αυτά δεν ήταν ακόμα το Facebook τόσο διαδεδομένο. Έμπαινα στο σπίτι, έβαζα την τηλεόραση, άναβα το φως του διαδρόμου και ξενυχτούσα εκεί όλη νύχτα. Δεν έβλεπα τηλεόραση, άκουγα τα μουρμουρητά και κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος είναι ο μεγάλος γιατρός», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την δεύτερη σύζυγό του, την οποία γνώρισε εντελώς τυχαία και την παντρεύτηκε το 2012, δυο χρόνια μετά το θάνατο της πρώτης του γυναίκας.

«Ήταν εντελώς τυχαίο το γεγονός. Πήγα στην τράπεζα που δουλεύει και ήταν η Ντορίτα εκεί. Κάναμε μία απλή γνωριμία και μετά από λίγες εβδομάδες της έδωσα μία πρόσκληση για μία φιλανθρωπική εκδήλωση που κάναμε με τον ΑΝΤ1. Της πρότεινα να πάμε για φαγητό, είχαμε μία επαφή, τη στενέψαμε και το 2012 παντρευτήκαμε κιόλας», αποκάλυψε.