Έχασε τη μάχη με τη ζωή - Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και πολύ καιρό γίνεται λόγος για την υγεία του Στηβ Κακέτση, ο οποίος έδινε μάχη για τη ζωή του, νοσηλευόμενος σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της χώρας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη (δείτε εδώ τι έλεγε πριν λίγο καιρό για εκείνον γνωστός από στενό πρόσωπο του περιβάλλοντός του).

Έφυγε από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, την Πέμπτη 18/5 έγινε γνωστό, πως ο γνωστός επιχειρηματίας έχασε τη μάχη με τη ζωή και πέθανε σε ηλικία 73 ετών.

undefined

Λίγα λόγια για τον Στήβ Κακέτση

Ο Στηβ Κακέτσης είχε πάρα πολλά νυχτερινά μαγαζιά, μεταξύ των οποίων και η θρυλική “Νεράιδα” αν και υπήρξε πολύ επιτυχημένος στον τομέα του, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων το 1994, για εννιά μήνες βρέθηκε στην φυλακή.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές, αφού προτεραιότητα και για τους δυο είχε το παιδί τους. Κάτι που πολλοί δεν ξέρουν και είχε αναφέρει ο Στηβ Κακέτσης σε συνέντευξή του, είναι ότι είχαν και ένα άλλο παιδί, το οποίο “έφυγε” από την ζωή μέσα σε 36 ώρες.

Ο Μάκης Κακέτσης, όπως είναι το όνομα του παιδιού του, έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics και ζει μόνιμα στο εξωτερικό.