Χαλαρή με αθλητικά ρούχα - Το πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Δεν τη βλέπουμε συχνά έτσι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο λαμπερές Ελληνίδες τραγουδίστριες με την ίδια να έχει τολμήσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της εμφανίσεις, που έχουν μείνει στην ιστορία με εντυπωσιακά φορέματα και ρούχα!

Σε αντίστοιχη γραμμή κινείται η Βανδή και σε ότι αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, την έχουμε δει με πολλά και ιδιαίτερα χτενίσματα σε εμφανίσεις της, με το πρόσωπο της παράλληλα να είναι πάντα λαμπερό (δείτε εδώ την αλλαγή της Βανδή και 14 άλλων κυριών της ελληνικής showbiz μέσα στα χρόνια).

Η νέα εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Σε κάθε περίπτωση, η Δέσποινα Βανδή επιθυμεί να είναι και πιο απλή στην καθημερινότητα της, αφού όπως έχει τονίσει και σε συνεντεύξεις της, όσο είναι επί σκηνής εκπληρώνει ένα ρόλο. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 18/5 την είδαμε σε μια άβαφη εκδοχή της, ποζάροντας στο instagram, όσο επέλεγε χρώμα για το μανικιούρ της.

Δέσποινα Βανδή

«Δεν αισθάνομαι σούπερ σταρ! Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 8/4 (δείτε εδώ όσα είπε στο πρώτο μέρος). Η όμορφη τραγουδίστρια ήταν για ακόμη μια φορά άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ζωή και την καθημερινότητά της, στην επαφή που έχει με τον χώρο τηλεόρασης καθώς και στην μεγάλη αγάπη που τρέφει για την μαγειρική.

«Μέσα από το The Voice ήρθα πιο κοντά με τον κόσμο. Στο πρώτο επεισόδιο έτρεχα στο καρδιολογικό, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα. Ναι ναι. Είχα τεράστια αγωνία το πώς θα φανώ στον κόσμο και αν θα τους αρέσω. Μήπως είμαι περίεργη, μήπως το ένα το άλλο, είχα πολύ μεγάλη αγωνία σε αυτήν την έκθεση!

Αυτή η εικόνα της σταρ που περιγράφεις αφορά μια στιγμή, την επαγγελματική. Όταν κατεβαίνω από τη σκηνή δεν αισθάνομαι τίποτα από όλα αυτά. Αισθάνομαι πως πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος, δεν αισθάνομαι καθόλου σούπερ σταρ στη ζωή μου. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα κατεβαίνει και έχει τις ίδιες έγνοιες για το αν διάβασαν τα παιδιά, για το φαγητό, αν έχει φαγητό το ψυγείο. Ήμουν και είμαι πάντα έτσι. Δόξα το Θεό δεν ένιωσα ποτέ σταρ. Δεν το είδα ποτέ αλλιώς!

Λατρεύω τη μαγειρική, την αγαπώ, με χαλαρώνει. Αν έμενα μόνη μου δεν νομίζω να το έκανα, αλλά είναι φροντίδα. Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει με μυρωδιές μέσα στο σπίτι κι για εμένα αυτό είναι σημαντικό.

Όσο υπάρχουν πρότζετ στην τηλεόραση που με ιντριγκάρουν, μπορεί να τα κάνω. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις για διάφορα αλλά περιορίζομαι στον χώρο της μουσικής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.