Ανατροπή με την απόφαση της ΕΡΤ για το Μουσικό Κουτί - Τι συμβαίνει με τη Ρένα Μόρφη & το Νίκο Πορτοκάλογλου

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανατροπή με την απόφαση της ΕΡΤ για το Μουσικό Κουτί - Τι συμβαίνει με τη Ρένα Μόρφη & το Νίκο Πορτοκάλογλου

Το Μουσικό κουτί είναι μία εκπομπή, που έχει χαρίσει δυνατές συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό, η οποία προβάλλεται εδώ και δύο χρόνια με επιτυχία από την ΕΡΤ με παρουσιαστές τη Ρένα Μόρφη και το Νίκο Πορτοκάλογλου.

Με μία ανάρτηση του τραγουδιστή είχε γίνει γνωστό, πως η εκπομπή δε θα πήγαινε για τρίτη χρονιά, ωστόσο μέσα από δηλώσεις της Μόρφη στην εκπομπή Πρωινό μας την Πέμπτη 18/5 δόθηκε μία νέα απάντηση (δείτε εδώ τι είχε πει ο Νίκος Πορτοκάλογλου για την ΕΡΤ και την εκπομπή).

Ευχάριστα λοιπόν είναι τα νέα για όσους παρακολουθούν το μουσικό πρόγραμμα, καθώς μετά από επιθυμία του κόσμου, το Μουσικό κουτί θα πάρει το πράσινο φως για το χρόνου με 15 νέα επεισόδια.

Οι δηλώσεις της Ρένας Μόρφη για το μέλλον του ''Μουσικού κουτιού''

«Έχουμε δεθεί πάρα πολύ σαν ομάδα. Του χρόνου θα κάνουμε 15 επεισόδια. Όσο το κάνουμε με αγάπη και όρεξη και δύναμη, έχει νόημα. Υπάρχουν πολλά σχέδια για του χρόνου και είναι ένας λόγος, που τα επεισόδια θα είναι σπέσιαλ. Η αγάπη του κόσμου ήταν αυτή που έδωσε την ώθηση σε όλους μας να συνεχίσουμε. Όντως, ισχύει ότι ο σκοπός ήταν να τελειώσει φέτος», είπε η Ρένα Μόρφη.

Η ανακοίνωση που είχε κάνει ο Πορτοκάλογλου για εκπομπή της ΕΡΤ

Ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου με μία ανάρτηση στο instagram είχε κάνει γνωστό στο κοινό, πως φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά για το Μουσικό κουτί, παραθέτοντας παράλληλα και τα συναισθήματα του για την απόφαση αυτή.

«Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη!», έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.