«Η Βίκυ Καγιά είναι...» - Για πρώτη φορά η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλύπτει παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες του GNTM

Σούπερ αποκλειστικό!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Η πολυαγαπημένη Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τζώρτζια Συρίχα και στο περιοδικό YOU, αναφερόμενη τόσο στην προσωπική (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον γάμο της) όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Μίλησε έξω από τα δόντια για το GNTM, την συνεργασία της με την Βίκυ Καγιά αλλά και την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το GNTM, η Βίκυ Καγιά, το STAR και η Ισμήνη

Στο GNTM είπες κατευθείαν το «ναι»;

Όταν μου πρότειναν να γίνω art director, εννοείται. Στην πραγματικότητα εγώ ήμουν αυτή που το ζήτησα αφού στην αρχή είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό για την θέση της coach, που πήρε μετά η Έλενα Χριστοπούλου. Εκεί απέτυχα έτσι κι αλλιώς, επειδή είμαι art director, δεν μπορώ να βοηθήσω τα μοντέλα να αναπτυχθούν. Μπορώ να τους εξηγήσω το concept γιατί ξέρω τι ζητάω από αυτό, αλλά δεν με αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν μπορούσα να τους δώσω αυτό που πήραν από την Έλενα. Πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τρεις μήνες το «έχτιζαν». Είχαν καταλάβει οι άνθρωποι ότι μπορεί να μην πέτυχα στο δοκιμαστικό αλλά είμαι για μπροστά από τις κάμερες και δεν μου το λέγανε! Ξαφνικά μου έβαλαν ένα μικρόφωνο κι εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα, κοιτούσα να μην μου πειράξουν τα ρούχα μου. (γέλια)

Βίκυ Καγιά ή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

Είναι άδικη σύγκριση, γιατί η Βίκυ είναι 20 χρόνια επαγγελματίας, ξέρει να χειρίζεται live, μοντάζ και κάμερες. Η Ισμήνη είναι ένα νέο κορίτσι, που του δόθηκε μια ευκαιρία. Δεν μπορούμε να δημιουργούμε τέτοιο στρες σε κάποιον που μπαίνει τώρα στο χώρο, πρέπει να του δώσουμε το δικαίωμα να έχει εξέλιξη.

Εσύ έφυγες χαρούμενη ή πικραμένη από το GNTM;

Δεν κρατάω πίκρα μέσα μου. Έφυγα για κάποιο λόγο, και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλά για μένα. Πάντα θεωρώ ότι η ζωή σου φέρνει δώρα μπροστά σου, το θέμα είναι να τα αναγνωρίσεις. Εγώ σκέφτομαι ότι για κάποιο λόγο ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου από το GNTM και ήρθε το Asia Express, που δεν το έχω βγάλει από μέσα μου. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε να ξανασυμβεί γιατί λάτρεψα την εμπειρία.

Τι γίνεται με τα follow και unfollow με την Βίκυ Καγιά;

«Η Βίκυ Καγιά είναι...» - Για πρώτη φορά η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλύπτει παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες του GNTM
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Δεν ξέρω, και στεναχωριέμαι γιατί εγώ δεν έχω κάνει unfollow σε κανέναν..

Ήσασταν φίλες με την Βίκυ Καγιά;

Εργαζόμουν στη σχολή της. Είμαι πολύ φιλική με τους συνεργάτες, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένοι οι άνθρωποι θα βάλω στο σπίτι μου και θα πω τα εσώψυχά μου. Αυτόν τον κύκλο είμαι τυχερή να τον έχω δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια.

Με την Έλενα Χριστοπούλου είστε φίλες;

Έχουμε πιο πολύ ερωτική σχέση παρά φιλική. Τη γουστάρω, είναι λες και έχει καταπιεί λάμπα. Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες που είναι έξω καρδιά και δεν θα αφήσουν κανέναν να τις πατήσει κάτω. Τη γουστάρω πολύ στο Πρωινό και νομίζω ότι έχει πολύ direct σχόλιο. Όποιος την γνωρίζει ξέρει ότι αυτός είναι ο τρόπος που σχολιάζει, δεν στρογγυλεύει την άποψή της. Και όταν δεν θέλει να σχολιάσει κάτι, απλά δεν μιλάει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως σου φαίνεται στο My Style Rocks;

Πολύ καλή. Απ' όλους όσοι μπήκαμε στο GNTM και δεν είχαμε σχέση με την τηλεόραση, η Ηλιάνα είναι η μόνη που έχει κάνει live εκπομπή και θεωρώ ότι έχει δοκιμαστεί τηλεοπτικά περισσότερο από όλους μας. Της βγάζω το καπέλο γι' αυτό.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!