«Το να έχω δικά μου παιδιά...» - Η εξομολόγηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την σχέση της με τον Διαμάντη Καραναστάση

Πώς έγινε η γνωριμία του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το να έχω δικά μου παιδιά...» - Η εξομολόγηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την σχέση της με τον Διαμάντη Καραναστάση

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 18/5 η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος του κόμματος, «Πλεύση Ελευθερίας» ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και για ακόμη μια φορά μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση (δείτε εδώ τι έχει πει ο ίδιος για την σχέση τους) αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει την δική της οικογένεια.

Η εξομολόγηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την προσωπική της ζωή

«Γενικά ποτέ δεν είχα στο επίκεντρο της δημόσιας παρουσίας μου την προσωπική μου ζωή, από την άλλη πλευρά όμως δεν ήταν ποτέ και κάτι κρυφό για μένα. Έχω δεχτεί επιθέσεις για την προσωπική μου ζωή πολλές φορές. Πιστεύω ότι όταν έχει επιλέξεις να ασχοληθείς με δημόσια πράγματα πρέπει να είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς την ζωή σου, σε όλο της το φάσμα», είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση: «Ο Διαμαντής είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, υπέροχος άνθρωπος και είναι ένας άνθρωπος που ξεκινήσαμε μαζί την πλεύση ελευθερίας και ευθύνεται για πάρα πολλά πράγματα θετικά της πολιτικής μου πορείας και της διαδρομής μου.

Γνωριστήκαμε σε μια θεατρική παράσταση. Είχε προσπαθήσει να με βρει και να με βοηθήσει τότε που δεχόμουν την επίθεση ως πρόεδρος της βουλής. Δεν είχαμε γνωριστεί, εγώ δεν είχα δει καν το e-mail που μου έστειλε και τελικά γνωριστήκαμε πολύ καιρό μετά σε μια θεατρική παράσταση και αμέσως μπήκε μαζί στην διαδικασία του να φτιάξει μαζί μου την «Πλεύση Ελευθερίας» και πάρα πολλά από τα δημιουργικά πράγματα που υπάρχουν σε αυτή την προσπάθεια οφείλονται στην διαδρομή»

Για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει την δική της οικογένεια, είπε: «Δεν απέκλεισα ποτέ το να έχω δικά μου παιδιά, το ήθελα και το θέλω, δεν είναι κάτι που το επιδίωξα με ένταση αλλά δεν είναι και κάτι που το απέρριψα ή το απέκλεισα και ούτε και το αποκλείω! Θα δούμε».