«Αν είναι φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ένας λόγος παραπάνω...» - Η απάντηση του Τσίπρα στο σάλο με τις δηλώσεις του Σαββόπουλου

«Είδα ότι υπήρξε μια μεγάλη κριτική από κάποιους του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικούς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν είναι φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ένας λόγος παραπάνω...» - Η απάντηση του Τσίπρα στο σάλο με τις δηλώσεις του Σαββόπουλου

Την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη λίγο πριν τις εκλογές την Κυριακή 21/5 παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας. Κάθισε μαζί με την Φαίη Σκορδά στο σαλόνι και συζήτησαν τόσο για τα πολιτικά, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε και στο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου για την ΝΔ. Είχε μάλιστα φέρει, την αιχμηρή απάντηση της Έλενας Ακρίτα αλλά και άλλων αντίπαλων πολιτικών προσώπων.

Η τοποθέτηση του Τσίπρα για τον σάλο με τον Σαββόπουλο

«Το παρακολούθησα λίγο. Εγώ θέλω να εκφράσω μόνο θετικά συναισθήματα για τον Διονύση Σαββόπουλο. Να του ευχηθώ και περαστικά γιατί είχε μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ, το έργο του πάρα πολύ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει την πολιτική του άποψη και να την εκφράζει. Το λέω από καρδιάς αυτό, εγώ τον εκτιμώ. Είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, έχει την άποψη του και είναι δικαίωμά του να εκφέρει την άποψή του.

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα και να αλλάζει. Είδα ότι υπήρξε μια μεγάλη κριτική από κάποιους του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικούς. Ίσως έχει μια δικαιολογία. Με κάποιους καλλιτέχνες που έχεις ταυτίσει τα εφηβικά σου χρόνια και τα ιδανικά σου, τους αγώνες σου, ερωτεύεσαι αυτούς τους ανθρώπους και αισθάνεσαι προδομένος κάποια στιγμή. Αλλά δεν είναι έτσι.

Νομίζω ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος στην πολιτική του τοποθέτηση δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ. Ήταν υποστηρικτής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 90. Αν έχει αλλάξει δικαίωμα του. Αν είναι φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ένας λόγος παραπάνω να τον στηρίξει (δείτε την ανάρτηση του Πρωθυπουργού για τον Σαββόπουλο), διότι οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον κ.Μητσοτάκη. Μόνο αγάπη και εκτίμηση για τον Διονύση Σαββόπουλο», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Το εν λόγω ζήτημα μάλιστα, σχολιάστηκε έντονα και από το twitter - δείτε τι γράφτηκε!