''Σπαραγμός'' στον καλλιτεχνικό χώρο - Το τεράστιο αντίο στον Στηβ Κακέτση

«Καλό παράδεισο!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 18/5 έγινε γνωστή μία πολύ δυσάρεστη είδηση, καθώς μετά από μεγάλη μάχη, που έδωσε ο Στηβ Κακέτσης δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή, με την απώλεια να είναι μεγάλη και ξαφνική (δείτε εδώ σε τι ηλικία πέθανε).

Ο επιχειρηματίας της νύχτας, όπως έγινε γνωστό νοσηλευόταν εδώ και καιρό σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ωστόσο η κατάληξη δεν ήταν η επιθυμητή, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα αίτια του θανάτου του.

Το αντίο σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλο από τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ο εκλιπών είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής! Μερικοί πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους την Παρασκευή 19/5 στο Super Kατερίνα.

Το αντίο του καλλιτεχνικού χώρου στον Στηβ Κακέτση

«Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ για τον Στηβ, πάρα πολύ! Τον ξέρω πολύ καλά, είχα τραγουδήσει πολλές φορές στο μαγαζί του! Πολλά χρόνια έχουμε βγάλει σεζόν και σεζόν...καλός άνθρωπος, καλός επιχειρηματίας, καλό παράδεισο που λένε...καλό κουράγιο στους δικούς του, πολύ κρίμα έφυγε νωρίς, ο θεός να δώσει δύναμη στους δικούς του, δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστος, κρίμα!», είπε η Κατερίνα Στανίση.

«Μου ήρθε λίγο ξαφνικό! Ήξερα ότι υπάρχει ένα εγκεφαλικό και ότι είναι βαρύ, αλλά δεν ήξερα ότι έφυγε. Ο Στηβ Κακέτσης ήταν ο πρώτος άνθρωπος, που δούλεψα μαζί του ως τραγουδίστρια για δύο σεζόν κοντά του, με τον Πανταζή και τη Δούκισσα και μετά με τον Αντύπα και την Άντζελα Δημητρίου. Τον θυμάμαι σαν έναν άνθρωπο αρχοντικό, ήταν αυτό που λέμε αρχοντάνθρωπος!

Με έντονη παρουσία, έντονη προσωπικότητα, ήταν και πολύ γοητευτικός σαν άνθρωπος, είχε τον αέρα της Αμερικής και όλο αυτό ήταν παντρεμένο και με μία παλιαριά ελληνική. Είναι ένας άνθρωπος, που έχει ζήσει 10 ζωές, έχει ζήσει πάρα πολύ καλά και πολύ άσχημα. Θα ήθελα να είναι ελεύθερη η ψυχή του, γιατί αυτό του άξιζε, ήταν ένας άνθρωπος με ψυχή μωρού παιδιού, έτσι θα θέλαμε να να τη θυμάμαι», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

«Δούλευα μαζί του πολλά χρόνια, 6-7 χρόνια! Είχα να μιλήσω μαζί του ενάμιση χρόνο...τότε που έτυχε η νεράιδα χαθήκαμε! Ένας αξιόλογος επιχειρηματίας, η νεράιδα ήταν σταθμός. Στεναχωρήθηκα γιατί έμαθα ότι ήταν άρρωστος, τον είχα πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε! Ήταν ένας ντόμπρος άνθρωπος, βοηθούσε τους καλλιτέχνες, τους αγαπούσε, ήταν από τους καλύτερους επιχειρηματίες της νύχτας», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Ήταν πολύ καλός φίλος, η εκτίμηση από όλους μας ήταν μεγάλη! Καλό παράδεισο να έχει, καλό παράδεισο», είπε ο Μιχάλης Βιολάρης.

«Το έμαθα και εγώ, ότι και να πω είναι λίγο...Είχαμε κάνει μια φοβερή δουλειά μαζί με τον Πανταζή! Φοβερός επιχειρηματίας, φοβερός άνθρωπος, τον αγαπούσαν όλοι στη δουλειά...ήξερε πάρα πολύ καλά τη δουλειά του, ήταν ευχάριστος, είχε ιδιαίτερο χιούμορ, ήταν πειραχτήρι, επειδή ξέρω και εγώ πως είναι να χάνεις ένα δικός άνθρωπός, έχω χάσει τον πατέρα μου...Κουράγιο, τον πόνο τον περνάει διαφορετικά ο καθένας!», είπε ο Τριαντάφυλλος.