«Δεν θα αργήσει να συμβεί! Είναι...» - Πότε θα αφαιρέσουν το βραχιολάκι από την Εύα Καϊλή

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα αργήσει να συμβεί! Είναι...» - Πότε θα αφαιρέσουν το βραχιολάκι από την Εύα Καϊλή

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 19/5 ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή προκειμένου να μεταφέρει την ενόχλησή της με την συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο γνωστός δικηγόρος την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στη ζωή της μαζί με την κόρη της, αλλά και στο γεγονός ότι η Εύα Καϊλή είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κανονικότητα, όταν της αφαιρεθεί το βραχιολάκι που την κρατά στο σπίτι, χωρίς να έχει το δικαίωμα να εξέλθει από αυτό.

Διαβάστε επίσης: «Θα πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα» - Οι επόμενες κινήσεις της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της

Αποκαλύψεις για την Εύα Καϊλή

«Η κ. Καϊλή ενοχλήθηκε πολύ με τις δηλώσεις του κ. Ανδρουλάκη. Οι σχέσεις τους σε προσωπικό επίπεδο και σε πολιτικό δεν ήταν ποτέ καλές. Αυτό που τη στεναχώρησε και την ενόχλησε είναι ότι ενώ δεν γνωρίζει τη δικογραφία ο κ. Ανδρουλάκης, δεν σεβάστηκε το τεκμήριο αθωότητας.

Δεν μπορεί ο κ. Ανδρουλάκης να προδικάζει την απόφαση της βελγικής δικαιοσύνης. Μέχρι στιγμής καταρρέουν οι κατηγορίες. Η κ. Καϊλή μου έχει πει ότι θα ασκήσει όλα τα δικαιώματά της, θα προσφύγει και στο Ευρωκοινοβούλιο. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι έχει πάρει χρήματα από πουθενά, διότι αν υπήρχε δεν θα ήταν ελεύθερη τώρα.

Η κ. Καίλή βλέπει τον ήλιο από το μπαλκόνι. Αρχίζει και αναγεννάται και ετοιμάζεται να επιστρέψει. Έχει επικοινωνία και με τον πατέρα της κόρης της, ο οποίος για λίγες ώρες επικοινωνεί και με την κόρη του. Έχουν συναντηθεί και στο σπίτι. Είναι θέμα χρόνου να της αφαιρεθεί το βραχιολάκι και θα επιδιώξει να συνεχίσει να ασκεί τα κοινοβουλευτικά της δικαιώματα. Δεν θα αργήσει να συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.