«Είναι πολύ χαρούμενη η μαμά μου, είστε ο αγαπημένος της» - Η αντίδραση του Τσίπρα στην αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά

«Πόσο χρονών είναι;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι πολύ χαρούμενη η μαμά μου, είστε ο αγαπημένος της» - Η αντίδραση του Τσίπρα στην αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά

Την Παρασκευή 19/5 ο Αλέξης Τσίπρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Πρωινό μας'' με τον ίδιο να παραχωρεί την τελευταία του συνέντευξη λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή 21/5 στη Φαίη Σκορδά .

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε με πολύ θερμό τρόπο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν πιο καλή οικοδέσποινα, δεδομένου ότι υπήρχε και μία αμηχανία από τη στιγμή, που δεν συνηθίζει να παίρνει συνεντεύξεις από πολιτικά πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση εστιάστηκε σε κομμάτια πολιτικού ενδιαφέροντος, ωστόσο πριν μπουν στα βαθιά η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον Αλέξη Τσίπρα, πως η μητέρα της του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Δείτε επίσης: «Αχ Θεέ μου! Γι’ αυτό δεν έρχεται εδώ κανείς...» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Αλέξη Τσίπρα

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στον Αλέξη Τσίπρα

«Είναι πολύ χαρούμενη η μαμά μου αυτή τη στιγμή, γιατί είστε ο αγαπημένος της. Οπότε αυτή τώρα χαίρεται που μας βλέπει, είπε η Φαίη Σκορδά

«Να της δώσετε πολλά χαιρετίσματα». απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Φαίη Σκορδά.: Μαμά πολλά φιλιά.

Αλέξης Τσίπρας.: Πού μένει η κ. Εύα;

Φαίη Σκορδά.: Στο Κιλκίς.

Αλέξης Τσίπρας.: Την αγάπη μου.

Αλέξης Τσίπρας.:Πόσο χρονών είναι η μαμά σας

Φαίη Σκορδά: Eίναι...Εγώ είμαι 43. Καταλαβαίνετε.. Δεν τολμώ να πω.

Αλέξης Τσίπρας: Ξέρετε γιατί το λέω; Γιατί είναι το target group μου

Φαίη Σκορδά: Είναι ε;

Αλέξης Τσίπρας: Εντάξει, ναι. Αλλά κοιτάξτε αστειεύομαι. Διότι σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι το φόρτε τους ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά εγώ δέχομαι πολύ μεγάλη αγάπη από ηλικιωμένους ανθρώπους και κυρίες, που μου το εκφράζουν!

Η χιουμοριστική συζήτηση του Τσίπρα & του Μητσοτάκη που αποκαλύφθηκε στο Πρωινό μας

Ανάμεσα σε όσα είπε ο Τσίπρας ενδιαφέρον είχε η άτυπη συζήτησή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο debate, όσο δεν έγραφαν οι κάμερες με τη διάθεσή τους να είναι χιουμοριστική.

«Στο debate κάποιοι το παρατήρησαν αυτό, κάνοντας μάλιστα και χιούμορ, ότι κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, όποτε είχαμε, συζητάγαμε. Δεν έχω κάποιο σύμπλεγμα να μιλήσω, είναι πολιτικός μου αντίπαλος, δεν είναι εχθρός. Μάλιστα, μου σχολίασε την συνέντευξη που είχα δώσει στη κυρία Δανάη Μπάρκα στο Mega και μου είπε “είδα την συνέντευξή σου και ήταν καλή” και του λέω “ εντάξει σε αντέγραψα, άρχισα και εγώ να πηγαίνω σε αυτές τις εκπομπές, σου πιστώνω ότι εσύ το ξεκίνησες», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.