«Αχ Θεέ μου! Γι’ αυτό δεν έρχεται εδώ κανείς...» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Αλέξη Τσίπρα

Σχολίασε την συνέντευξη του στην Σκορδά και αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει καλέσει πολιτικά πρόσωπα στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αχ Θεέ μου! Γι’ αυτό δεν έρχεται εδώ κανείς...» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο Πρωινό μας και την Φαίη Σκορδά λίγο πριν τις εκλογές της Κυριακής 21/5. Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Διονύση Σαββόπουλο, μετά την επίθεση που δέχτηκε καθώς υποστήριξε την Νέα Δημοκρατία.

«Το παρακολούθησα λίγο. Εγώ θέλω να εκφράσω μόνο θετικά συναισθήματα για τον Διονύση Σαββόπουλο. Να του ευχηθώ και περαστικά γιατί είχε μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ, το έργο του πάρα πολύ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει την πολιτική του άποψη και να την εκφράζει. Το λέω από καρδιάς αυτό, εγώ τον εκτιμώ. Είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, έχει την άποψη του και είναι δικαίωμά του να εκφέρει την άποψή του», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας - δείτε όλη του την συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τα λόγια του, αποκάλυψε και το λόγο που όλη την εβδομάδα δεν έχουμε δει στην εκπομπή του κανένα πολιτικό πρόσωπο. Μάλιστα, το γεγονός αυτό τον έκανε να χάσει πολλά ποσοστά τηλεθέασης από τα ανταγωνιστικά προγράμματα - δείτε εδώ τα νούμερα.

Οι δηλώσεις του Λιάγκα για τον Τσίπρα και τους καλεσμένους του

«Ο κύριος Τσίπρας με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το παλιό παιχνίδι ο καλός και ο κακός μπάτσος; Δηλαδή, μένουν σε ένα δωμάτιο μέσα όλο το βράδυ και λένε: εσύ Έλενα Ακρίτα θα είσαι ο κακός μπάτσος για να περιφρουρήσουμε τα δικά μας ψηφαλάκια. Βρε και κράξε. Εγώ για να πάρω και καμία ψήφο από απέναντι, θα είμαι ο καλός μπάτσος. Εγώ θα βγω και θα πω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα και να εκφράζει την άποψή του και να αλλάζει και να μκρίνεται με απιείκα, που αυτό είναι το σωστό.

Επίσης, ωραία η αιχμή ότι ο Σαββόπουλος είναι φίλος με τον Μητσοτάκη και οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Αυτό είναι μία ειρωνεία η οποία επιτρέπεται στην πολιτική αντιπαράθεση. Επίσης, αν αυτό είναι η σωστή θέση, ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει τι γίνεται στο κόμμα του; Μόνο τον Κατρούγκαλο διαγράφει; Γιατί λοιπόν δεν τράβηξε πολιτικά το αφτί στην κα Ακρίτα που τη δικαιολόγησε λέγοντας ότι με αυτούς που έχουμε ταυτιστεί στα παιδιά χρόνια, πολλές φορές μας απογοητεύουν. Εκεί όμως είναι η ωριμότητα της γυναίκας ή του άνδρα και η δημοκρατικότητα του καθένα ώστε να αντιληφθεί ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ό,τι γουστάρει σε αυτή τη χώρα και όχι να τον απαξιώσουμε για τις απόψεις του», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αχ Θεέ μου...Γι’ αυτό δεν έρχεται εδώ κανείς, γιατί εδώ μιλάμε με άλλη γλώσσα. Δεν στηρίζουμε κανέναν. Είναι προφανώς και η θέση μας να μην έρχεται κανείς. Και να σας πω και μία αλήθεια; Δεν ξέρω και τι θα ψηφίσω», συμπλήρωσε.