Με κέφι και τραγούδια ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη - "Γκρέμισε" το πλατό του MEGA με τον χορό της

«Δεν θέλω να μιλήσω, θέλω και κάτι άλλο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κέφι και τραγούδια ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη -

Λίγο διαφορετικά ξεκίνησε την εκπομπή της σήμερα, Παρασκευή 19/5 η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ τι συνέβη τα χαράματα στο σπίτι της) μιας και ήταν πολύ κεφάτη και έτσι μπήκε στο πλατό τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή ξεκίνησε με το τραγούδι «Σ’ αγαπάω» του Νίκου Βέρτη και την όμορφη παρουσιάστρια να προτρέπει τους συνεργάτες της να την ακολουθήσουν στο ρυθμό της.

«Βρε τι ωραία μέρα είναι αυτή, κι ας είναι λίγο μουντή. Πω πω μουσικές, ευχαριστώ», είπε η Ελένη Μενεγάκη ενώ η εκπομπή συνεχίστηκε με το τραγούδι «Βάλτο τέρμα» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, στη συνέχεια άρχισε να λέει για όλους όσοι φύγουν να πάνε στα χωριά τους για να ψηφίσουν και σταμάτησε την κουβέντα και είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω, θέλω και κάτι άλλο, λίγο χαμόγελο ρε παιδί μου» και άρχιζε να χορεύει ξανά!

Μάλιστα, εκεί που τα έδωσε όλα ήταν όταν μπήκε το τραγούδι «Η πιο ωραία στην Ελλάδα».

«Είναι πολύ σημαντική η μουσική και πολλές φορές μπορεί να μας παρασύρει αλλού», είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια χόρεψε με τον Σάββα Πούμπουρα.

Ο ξέφρενος χορός της Ελένης Μενεγάκη

Η στιγμή που η παρουσιάστρια μπήκε με καθυστέρηση στην εκπομπή

Σχεδόν... τρέχοντας μπήκε στο πλατό η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της 10/5 της εκπομπής μιας και όπως φαίνεται δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί και για αυτό και εμφανίστηκε μέσα από το καμαρίνι της

Συγκεκριμένα, η εκπομπή της ξεκίνησε, την ώρα που εκείνη έπαιρνε τα απαραίτητα από τον χώρο της, με τους συνεργάτες της να σφυρίζουν και να χειροκροτούν βλέποντάς την να φτάσει στη θέση της.

«Έγινε κάτι που δεν ξέρω; Δεν είμαι και μακριά, δυομιση βήματα είναι το καμαρίνι. Τόσο χορευτικό που με είδατε να έρχομαι; Μπας και επηρεαστήκατε από την Eurovision χθες;», είπε η Ελένη Μενεγάκη, βάζοντας παράλληλα τα σκουλαρίκια της.

Διαβάστε επίσης: 30 χρόνια Ελένη Μενεγάκη - Οι αλλαγές στην εμφάνισή της από το 1993 έως σήμερα