Η Μαρία Μενούνος πήρε ελληνικό διαβατήριο - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Χαμογελάει ξανά η Μαρία Μενούνος μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο και χρειάστηκε να χειρουργηθεί (δείτε την συγκλονιστική ανάρτηση). Η παρουσιάστρια κατάφερε να πάρει το ελληνικό της διαβατήριο και είναι πολύ περήφανη.

Πόζαρε λοιπόν έξω από το Καλλιμάρμαρο με το διαβατήριο της στο χέρι και η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι πολύ συγκινητική.

Η ανάρτηση της Μαρία Μενούνος για το ελληνικό διαβατήριο

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την Χώρα μου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενείο της Βοστωνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκουτση που προσφέρανε στην οικογένεια μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδάκι

Η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της σύζυγος, Κέβιν πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μετά την απίστευτη τελετή του γάμου τους, περιμένουν να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Η 44χρονη μέσα από το podcast Heal Squad x Maria Menounos αποκάλυψε το φύλο του αγέννητου μωρού τους.

Εδώ και λίγες μέρες, όπως είπε η και ίδια, πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους έκανα μαντεψιές για το φύλο του μωρού, αλλά λίγοι ήταν αυτοί που βρήκαν το σωστό.

Ο λόγος για την... πρωτότοκη κόρη της!

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έρχεται ένα κοριτσάκι! Σκεφτόμαστε τα ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως μπορεί να γνωρίζετε ή να μην γνωρίζετε, αυτό ήταν σχεδόν ένα ταξίδι 10 ετών για μας. Σκεφτήκαμε τα ονόματα και νομίζω ότι καταλήξαμε στο τέλειο όνομα για αυτό το μωρό», είπε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Εάν εσύ ή κάποιος που γνωρίζεις έχει έρθει αντιμέτωπος με την υπογονιμότητα – έχω υπάρξει κι εγώ εκεί. Είναι μια μοναχική και οδυνηρή διαδρομή, η οποία νιώθεις ότι είναι ατελείωτη. Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος και τίποτα δεν δούλεψε, παρά τις προσπάθειές μου. Σήμερα, έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών, και μεγάλης ευγνωμοσύνης στην παρένθετη μητέρα – θα είμαι ευλογημένη με το παιδί μου. Στο σημερινό επεισόδιο του podcast μοιράζομαι αποκλειστικά πληροφορίες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ από το ταξίδι μου στη μητρότητα», τόνισε.