«Η τριχούλα στην μασχάλη τι φάση;» - Θύελλα αντιδράσεων στο instagram με τις φωτογραφίες της Κατερίνας Λιόλιου με μαγιό

Τα στιγμιότυπα στην θάλασσα που στάθηκαν αφορμή να αποσπάσει αρνητικά σχόλια από τους followers της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / katerinaliolioofficial
Instagram / katerinaliolioofficial

Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή, την δουλειά αλλά και γενικότερα την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, όπως είδαμε, η όμορφη τραγουδίστρια που πριν λίγο καιρό χώρισε (δείτε εδώ τι συνέβη) εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο και ζεστό καιρό των τελευταίων ημερών και ξεκίνησε τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα. Έτσι, φόρεσε το λευκό της μπικίνι και πόζαρε στον φακό, άκρως χαρούμενη και ήρεμη, με τις αναλογίες του κορμιού της να εντυπωσιάζουν.

Φυσικά, η Κατερίνα δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την συγκεκριμένη ανάρτηση να συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια.

Μεταξύ αυτών, ωστόσο, υπήρξαν και κάποια όχι τόσο αποθεωτικά καθώς μερικοί χρήστες σχολίασαν αρνητικά ένα μέρος του σώματος της και συγκεκριμένα στις μασχάλες της, κατακρίνοντας την υποψία τριχών που φαίνεται να έχει σε κάποιες από τις φωτογραφίες της.

Πολλοί λοιπόν ήταν αυτοί που δε νδίστασαν να σχολιάσουν τις τρίχες της Κατερίνας Λιόλιου με αρκετά προσβλητικό τρόπο.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Λιόλιου και τα σχόλια για τρίχες στην μασχάλη

 Θύελλα αντιδράσεων στο instagram με τις φωτογραφίες της Κατερίνας Λιόλιου με μαγιό

H make-up expert Λεάννα Μάρκογλου αποκαλύπτει τα tips ομορφιάς της τραγουδίστριας

Θηλυκό με τα όλα του και μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και ιδιαίτερο σεξαπίλ. Η Κατερίνα δεν χρειάζεται... και πολλά-πολλά για να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά – αρκεί μια καλή βάση, διακριτικά τονισμένα χείλη και έμφαση στα μάτια, που είναι και το δυνατό σημείο της τραγουδίστριας. Το “βαρύ” μακιγιάζ... απέχει πολύ από τις προτιμήσεις της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τολμά extreme make-up looks, ανάλογα με την περίσταση. Η ίδια δίνει βάση στο χρώμα στα μάτια, επιλέγοντας ροζ τόνους και έντονο μαύρο eyeliner, τονίζοντας το βλέμμα της.

Η “δική” της make-up expert Λεάννα Μάρκογλου επιβεβαιώνει και με το παραπάνω τις επιλογές της, δημιουργώντας για την Κατερίνα βήμα-βήμα το ιδανικό μακιγιάζ, αυτό που ταιριάζει στο εκάστοτε στυλ που υιοθετεί, επαγγελματικά ή στην καθημερινότητά της. “Με την Κατερίνα κάνουμε πολλές αλλαγές, αφού της αρέσουν τα χρώματα στα μάτια και τα χείλη. Ειδικά τα μάτια θέλει να τα τονίζει περισσότερο, δημιουργώντας cat-eye looks που της ταιριάζουν. Μάλιστα, ένα τέτοιο μακιγιάζ το συνδυάζει ιδανικά με vagues, ενώ στην προσωπική της ζωή δύσκολα αποχωρίζεται το wet look, που αναδεικνύει το πανέμορφο πρόσωπό της”.