Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Η σύντροφος του Καρβέλα, Ελένη Φερεντίνου ''εισβάλλει'' σε σειρά του Alpha

«Τότε που όλα ήταν αλλιώς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elena_ferentinou - instagram
elena_ferentinou - instagram

Η Ελένη Φερεντίνου ζει μοναδικές και πολύ όμορφες στιγμές στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα με τους δύο να έχουν φέρει στη ζωή το πρώτο παιδί για την τραγουδίστρια και το τρίτο για τον πολύ πετυχημένο μουσικοσυνθέτη (δείτε εδώ τον μικρό να κάνει τα πρώτα του βήματα).

Τα επαγγελματικά της Φερεντίνου πηγαίνουν εξίσου καλά και μάλιστα μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε την Πέμπτη 18/5 στο λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram έκανε γνωστό, πως θα συμμετέχει σε πολύ γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια εισέβαλε στο πετυχημένο σίριαλ του Alpha, ''Αυτή η νύχτα μένει'' με το ρόλο της Ντέλλας, κάτι που όπως έγινε γνωστό από τη λεζάντα της στο post ικανοποιεί ένα από τα μεγάλα της όνειρα.

Η ανάρτηση της Ελένης Φερεντίνου για τη συμμετοχή της σε γνωστή σειρά

«Οι μηχανές» στο Όνειρο!

Μέσα από τον ρόλο της Ντέλλας και για τις ανάγκες της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», είχα την ευκαιρία να βρεθώ για λίγο στην δεκαετία του ‘80. Τότε που η νύχτα ήταν αλλιώς. Τότε που όλα ήταν αλλιώς.
Και πέρασα υπέροχα!

Ευχαριστώ την παραγωγή της σειράς και τους ηθοποιούς που με έβαλαν στην παρέα τους με τον καλύτερο τρόπο!

@aytihnyxtamenei
@alphatv», έγραψε η Ελένη Φερεντίνου.

Το συγκινητικό κείμενο της Φερεντίνου για το γιο της

Την Παρασκευή 10/3 η Φερεντίνου δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram με το παιδί της να επεξεργάζεται ένα πιάνο του σπιτιού, με την ίδια να μοιράζεται τις σκέψεις της για τον κόσμο, που εκείνος θα μεγαλώσει με αφορμή την Τραγωδία στα Τέμπη.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Φερεντίνου για το γιο της με τον Καρβέλα
«Κοιτάζω τον γιο μου να κρατιέται από το πιάνο προσπαθώντας να παίξει και να κάνει τα πρώτα του βήματα. Αντί να χαίρομαι όμως, αισθάνομαι ενοχές, φόβο και αναρωτιέμαι. Σε τι κόσμο έφερα αυτό το παιδί. Σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί. Πως θα προχωρήσουν αυτά τα παιδιά στην ζωή τους.

Ποιοι ‘’άνθρωποι’’- λαμόγια κρατάνε την τύχη αυτών των παιδιών στα χέρια τους; Με ποια δημοκρατία; Με ποια θρησκεία; Με ποιο νόμο; Γι’ αυτά τα παιδιά που κάνουν σήμερα τα πρώτα τους βήματα, ονειρεύομαι έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο που δεν θα έχει χώρο η σαπίλα και που κανείς δεν θα διανοηθεί ούτε καν να σκεφτεί να παρανομήσει. Γιατί πολύ απλά θα υπάρχει αυτός ο ΝΟΜΟΣ χωρίς τα ‘’παραθυράκια’’ του που δεν θα το επιτρέπει», έγραψε η Έλενα Φερεντίνου.