Mad Video Music Awards: Επιστροφές "καταστροφές" και ντουέτα έκπληξη - Έγινε γνωστό πως...

Όλα όσα θα δούμε στα φετινά βραβεία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Mad Video Music Awards: Επιστροφές

Τα Mad Video Music Awards είναι ένα από τα πιο αγαπητά σόου του κοινού και κάθε χρόνο όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στη σκηνή, ποια νέα τραγούδια θα παρουσιαστούν και ποιοι είναι, φυσικά, αυτοί που θα κερδίσουν κάποιο βραβείο.

Το φετινό μουσικό σόου, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί σε πολύ λίγες ημέρες, αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία, και ο "πυρετός" των προετοιμασιών έχει χτυπήσει κόκκινό. Είναι γνωστό πως η Ελένη Φουρέιρα, αλλά και η Έλενα Παπαρίζου θα κάνουν το comeback τους, ενώ δύο τραγουδιστές θα απουσιάζουν, λόγω αποκλεισμού (δείτε εδώ ποιοι είναι και γιατί αποκλείστηκαν), όμως έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες ακόμη για όσα θα συμβούν στη σκηνή.

Οι εκπλήξεις και τα ντουέτα την βραδιά των Mad Video Music Awards

Πιο συγκεκριμένα, Οι δύο γυναίκες που αναφέρθηκαν παραπάνω, όχι μόνο θα επιστρέψουν, αλλά θα κάνουν και μαζί ντουέτο, ενώ ντουέτο θα κάνει και η Κατερίνα Κούκα μαζί με την Μαρίνα Σάττι, τραγουδώντας το κομμάτι της τελευταίας "Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο".

Μαζί, επίσης, για πρώτη φορά, θα δούμε τον Σάκη Ρουβά με τον Χρήστο Μάστορα, αλλά και την Ζόζεφιν με την "πρωτοεμφανιζόμενη" Αναστασία. Μάλιστα, μετά από χρόνια απουσίας, θα ανέβει για να ερμηνεύσει την νέα της επιτυχία "Yahabibi", η Δέσποινα Βανδή μαζί με τους Kings.

Διαβάστε επίσης: Για 1η φορά το κοινό ανεβαίνει στη σκηνή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου - Δείτε εδώ πώς

Και όπως κάθε χρόνο, έχουν γίνει προσπάθειες ώστε να κάνει την εμφάνισή του και ένας καλλιτέχνης από την φετινή Eurovision. Φαίνεται πως οι αρμόδιοι έχουν προσεγγίσει τον Φινλανδό Kaarija, που κατέκτησε την δεύτερη θέση με το "Cha Cha Cha", ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν αυτή η συνεργασία θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο ίδιος έχει προγραμματίσει ήδη ευρωπαϊκή περιοδεία και είναι πιθανό να μην συνάδουν οι ημερομηνίες που είναι διαθέσιμες.