«Το φέρω βαρέως σε όλη τη ζωή μου...» - Η δημόσια συγγνώμη της Zαμπέτογλου στον Ηλία Μαμαλάκη

Είχε συμβεί στο παρελθόν και δεν είχε διαρρεύσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το φέρω βαρέως σε όλη τη ζωή μου...» - Η δημόσια συγγνώμη της Zαμπέτογλου στον Ηλία Μαμαλάκη

Ο Ηλίας Μαμαλάκης την Πέμπτη 18/5 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' με το σεφ να μιλάει σε μια εφ' όλης της συνέντευξη για την περιπέτεια, που πέρασε με την υγεία του αλλά και για περιστατικά, που συνέβησαν στην καριέρα του.

Πριν όμως αρχίσει η συζήτηση μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εξομολογητική διάθεση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου, καθώς θέλησε να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη στο σεφ αναφορικά με ένα συμβάν του παρελθόντος, το οποίο ανέσυρε η παρουσιάστρια στη μνήμη της με τύψεις και ενοχές.

Η δημόσια συγγνώμη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Ηλία Μαμαλάκη

«Ναι και μια φορά κιόλας σας στεναχωρήσαμε και το φέρω βαρέως σε όλη την ζωή μου αυτό. Δεν ήταν δική μου ευθύνη αλλά σας είχαμε στεναχωρήσει. Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά, που έκλαψα τόσο πολύ στη δουλειά από τη στεναχώρια μου που πλήγωσα έναν άνθρωπο σαν εσάς», είπε Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Θα πω το εξής περιστατικό. Εγώ προσωπικά τον άνθρωπο αυτόν, που δημιούργησε όλη αυτή την κατάσταση, τον έχω συγχωρέσει και έχουμε μιλήσει και έχουμε προχωρήσει. Γίνεται αυτό που γίνεται και φεύγω να πάω μια εκδρομή τον γύρο των οινοποιιών του Μπορντό», είπε ο Μαμαλάκης.

«Να εξηγήσουμε λίγο όμως τι είχε γίνει. Δουλεύαμε μαζί κάπου και τελείως κάπως η σχέση αυτή λίγο απότομα» πρόσθεσε η Ζαμπέτογλου.

Τα σπαρακτικά λόγια του Μαμαλάκη για την πρώτη του σύζυγό που πέθανε

Καλεσμένος στην εκπομπή Status ήταν ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος παραχώρησε μια από καρδιάς συνέντευξη. Αναφέρθηκε στην πορεία του τηλεοπτικά και μαγειρική, στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στην προσωπική του ζωή με τις δυο του γυναίκες.

Η πρώτη του γυναίκα η κα. Στέλλα, διαγνώστηκε από καρκίνο 1996 και τα επόμενα 14 χρόνια της ζωής της, ήταν πολύ δύσκολα. Ο ίδιος όπως έχει εξομολογηθεί, βασανίστηκε πολύ για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

«Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος. Ησύχασε. Εκεί βίωσα μοναξιά. Με έπαιρνε ο αδελφός μου, ο αδελφός της, οι φίλοι μου και με έβγαζαν έξω για να περάσει η ώρα μου, με παρηγορούσαν και μετά γύριζα σπίτι», εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένος και συνέχισε «Το 2010 που έγιναν όλα αυτά δεν ήταν ακόμα το Facebook τόσο διαδεδομένο. Έμπαινα στο σπίτι, έβαζα την τηλεόραση, άναβα το φως του διαδρόμου και ξενυχτούσα εκεί όλη νύχτα. Δεν έβλεπα τηλεόραση, άκουγα τα μουρμουρητά και κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος είναι ο μεγάλος γιατρός», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την δεύτερη σύζυγό του, την οποία γνώρισε εντελώς τυχαία και την παντρεύτηκε το 2012, δυο χρόνια μετά το θάνατο της πρώτης του γυναίκας.

«Ήταν εντελώς τυχαίο το γεγονός. Πήγα στην τράπεζα που δουλεύει και ήταν η Ντορίτα εκεί. Κάναμε μία απλή γνωριμία και μετά από λίγες εβδομάδες της έδωσα μία πρόσκληση για μία φιλανθρωπική εκδήλωση που κάναμε με τον ΑΝΤ1. Της πρότεινα να πάμε για φαγητό, είχαμε μία επαφή, τη στενέψαμε και το 2012 παντρευτήκαμε κιόλας», αποκάλυψε.