«Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι κακό για...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από το ΣΚΑΙ

«Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ χαρούμενη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι κακό για...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από το ΣΚΑΙ

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πολύ έντονα πως η Εύα Αντωνοπούλου έληξε την συνεργασία της με το κανάλι του ΣΚΑΙ ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιό της, χωρίς να είναι γνωστό εάν συνέβη κάτι ανάμεσα στην ίδια και τα πρόσωπα του σταθμού. Το γεγονός, όμως, πως πραγματοποιήθηκε μια τέτοια βιαστική και ξαφνική κίνηση, φούντωσε τις φήμες για κάποια διαμάχη, ενώ έγινε γνωστό πως η δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση και από το OPEN και ετοιμάζεται να κάνει μεταγραφή (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα του ALPHA και του Super Κατερίνα, η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία είχε εργαστεί παλαιότερα για το ΣΚΑΙ. Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και στο δικό της τηλεοπτικό μέλλον και τις αλλαγές που ακούγονται επίσης για το δικό της πάνελ στον ΑΝΤ1.

Η απάντηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από το ΣΚΑΙ

«Του χρόνου θα συνεχίσω να είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη, αυτό δεν αλλάζει, είναι σταθερό», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ εξήγησε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη για το νέο της βήμα (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Όσον αφορά στην συνάδελφό της και την απομάκρυνσή της από το ΣΚΑΙ, δήλωσε: «Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ χαρούμενη για το νέο της ξεκίνημα. Έτσι γίνεται στις δουλειές παιδιά».

Και εξήγησε για το γεγονός πως δεν εμφανίζεται στο εκλογικό trailer: «Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι κακό για έναν σταθμό στον οποίο εγώ μεγάλωσα. Όχι, δεν πιστεύω ότι είναι εκδικητικό, αλλά έτσι γίνεται στις δουλειές, νομίζω όλοι το έχουμε καταλάβει».

«Εγώ έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα από τον ΣΚΑΙ, εκεί έμαθα την δουλειά», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: «Έμεινε και έκανε τη δουλειά, δε δικαιολογείται μία τέτοια συμπεριφορά» - Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου για την αποχώρηση της Αντωνοπούλου από το ΣΚΑΙ