ΣΚΑΙ: Διώχνουν την Εύα Αντωνοπούλου ένα μήνα νωρίτερα - Την κόβουν από τα δελτία και τις εκπομπές των εκλογών

Έντονος εκνευρισμός από το κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Διώχνουν την Εύα Αντωνοπούλου ένα μήνα νωρίτερα - Την κόβουν από τα δελτία και τις εκπομπές των εκλογών

Σούσουρο επικρατεί στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ, μετά την απόφαση της Εύας Αντωνοπούλου να αποχωρήσει από το κανάλι έπειτα από 15 χρόνια συνεργασίας, με την παρουσιάστρια - δημοσιογράφο να είναι "πυλώνας" του σταθμού του Φαλήρου.

Από το 2009 αποτελεί μέλος του δημοσιογραφικού δυναμικού του εν λόγο τηλεοπτικού σταθμού, όπου σε αυτό το διάστημα υπήρξε και απεσταλμένη του σταθμού στο εξωτερικό δυο φορές (η πρώτη ήταν το 2010 όπου επισκέφθηκε την Αϊτή για να καλύψει δημοσιογραφικά τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2017 όπου και κάλυψε τις γερμανικές βουλευτικές εκλογές από το Βερολίνο)!

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, η Εύα Αντωνοπούλου αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και παίρνει μεταγραφή για το OPEN. Δέχθηκε πρόταση από τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού (γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει). Το συμβόλαιο όμως με το κανάλι του Φαλήρου, λήγει τέλη Ιουνίου.

Εκνευρισμοί και εντάσεις από τον ΣΚΑΙ για την απόφαση Αντωνοπούλου

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο ΣΚΑΙ δεν πήρε με καθόλου θετικό μάτι την απόφαση αυτή, να αποχωρήσει από την ομάδα τους. Αποτέλεσμα; Να την κόψουν από όλα τα καθήκοντα της και να την αποδεσμεύσουν ένα μήνα νωρίτερα.

Η απόφαση τους είναι κατηγορηματική και θέλουν να αποχωρήσει τέλος του Μαϊου, αντί για τέλη Ιουνίου. Μάλιστα, λόγω της εξέλιξης αυτής θα έχει πολύ περιορισμένο ρόλο από τις εκπομπές των εκλογών της Κυριακής. Αν είναι μάλιστα εφικτό δεν θα χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Μετά την αποκάλυψη της μεταγραφής, η Εύα Αντωνοπούλου έκανε και δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες!

Το βιογραφικό της

Γεννήθηκε στο Γουέιμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και σε ηλικία 5 ετών οι γονείς της χώρισαν. Με καταγωγή από την Αρκαδία, την Μάνη και το Γύθειο, μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όπου και μετά το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευση της, εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και αποφοίτησε από τη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών.

Όταν μετακόμισε στην Αθήνα ξεκίνησε να δουλεύει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, έπειτα πήγε στον ΑΝΤ1 και στην συνέχεια στον ΣΚΑΪ, όπου και παραμένει από το 2009. Υπήρξε συμπαρουσιάστρια της καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής «ΣΚΑΪ LIFE» για τρία χρόνια και της βραδινής «42 λεπτά» όπου πήρε συνέντευξη από πολλούς πολιτικούς και σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας. Από το 2010 άρχισε να αρθρογραφεί σε πολλά γυναικεία έντυπα με έμφαση στα θέματα διατροφής και ευζωίας. Από το 2016 άρχισε να παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο του σταθμού, σημειώνοντας μέχρι και σήμερα μεγάλη επιτυχία.