«Δεν υπάρχει καμία πρόταση από το κανάλι για...» - Τι θα συμβεί με την Ματίνα Νικολάου στο ΣΚΑΙ μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά

Η αποκάλυψη της "Βάνιας"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει καμία πρόταση από το κανάλι για...» - Τι θα συμβεί με την Ματίνα Νικολάου στο ΣΚΑΙ μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά

Μόλις τελειώσει και αυτή η τηλεοπτική σεζόν, γνωρίζουμε πλέον, πως ο Νίκος Μουτσινάς θα αποχαιρετήσει το Καλό Μεσημεράκι και το ΣΚΑΙ, καθώς σκοπεύει να κάνει κάποιο διάλειμμα από το "γυαλί" μετά από τόσα χρόνια, κάτι που αφήνει ερωτηματικά για το τι θα συμβεί με την εκπομπή γενικότερα, εάν θα υπάρξει αντικαταστάτης του ή διαφορετικά τι θα απογίνουν οι συνεργάτες του στο πλατό.

Η Ματίνα Νικολάου, λοιπόν, η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στον παρουσιαστή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star την Παρασκευή 19/5, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά της, αλλά και τα συναισθήματά της για το τέλος που πλησιάζει (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εκπομπή).

Η αποκάλυψη της Ματίνας Νικολάου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Είναι ένας αποχωρισμός, όπως και για άλλους ρόλους. Αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω του ότι είναι τόσα πολλά χρόνια και λόγω του ότι ήταν σε μια εκπομπή. Είναι πολύ διαφορετική αυτή η συνθήκη για μένα. Δεν είχα συνηθίσει τη συνθήκη εκπομπής και live», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την απουσία του συναδέλφου της: «Νομίζω ότι πάντα θα λείπει ο Νίκος από την τηλεόραση, αλλά είναι μερικές φορές που άμα λείψει λίγο ακόμα, μπορεί να τους λείψει περισσότερο, οπότε νομίζω καλά κάνει».

Και συμπλήρωσε για όσα ακούγονται για το δικό της μέλλον: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από το κανάλι για συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή, οπότε δεν θέλω να σκέφτομαι πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά δεν γίνονται. Εμένα ο στόχος μου είναι να κάνω ένα σίριαλ στην τηλεόραση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια εκπομπή. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει κάτι».

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΙ - Πασίγνωστη ηθοποιός η συμπρωταγωνίστριά του