«Σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη» - Ανατριχίλα με την ανάρτηση της συντρόφου του Δασκαλάκη για την επέτειό τους

Είναι το στήριγμά του στα δύσκολα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Ντινόρη - facebook
Μαρία Ντινόρη - facebook

Ο Γιώργος Δασκαλάκης απασχόλησε τελευταία μέσα από την περιπέτεια της υγείας του, καθώς πάλεψε με το σκληρό πρόσωπο του καρκίνου, το οποίο και κατάφερε να χτυπήσει από τη μεριά του στα ίσια, όπως έκανε γνωστό με μία ανάρτηση.

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής είναι πια στο σπίτι του στη Ρόδο και προσπαθεί να αναρρώσει μετά από την τόση μεγάλη ταλαιπωρία, που υπέστη. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως σε όλη τη μάχη, που έδωσε ο Δασκαλάκης είχε σα βράχο στο πλευρό του, τη σύντροφό του.

Η Μαρία Ντινόρη και ο τραγουδιστής είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια και μάλιστα μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η γυναίκα στο Facebook την Πέμπτη 18/5 έκανε γνωστό, πως γιορτάζουν την επέτειό τους.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Γιώργου Δασκαλάκη για την επέτειό τους

«Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια μπήκες στη ζωή μου βασικά έκανες έφοδο, άγγελε μου!!!! Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα δηλαδή, σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη... Να μην σ αφήσω ποτέ μέχρι να πεθάνουμε. Τηρώ την υπόσχεση μου και μας εύχομαι Χρόνια μας πολλά καρδιά μου με υγεία και γρήγορη ανάρρωση Για πάντα μαζί!!! Σε λατρεύω Είμαστε ένα σώμα είμαι εσύ
Καλή μας επέτειο », έγραψε η Μαρία Ντινόρη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη για την εμφάνιση του μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Ο καλλιτέχνης, όπως είναι φυσικό έδωσε προτεραιότητα στην υγεία του και έτσι έχουμε πολύ καιρό όχι μόνο να τον δούμε σε κάποια σκηνή, αλλά και να τραγουδάει ακόμα και από το σπίτι του σε κάποιο βίντεο.

Μέσα από αναρτήσεις, που έκανε ο Δασκαλάκης στο Facebook έκανε γνωστό, πως η υγεία του είναι σε καλύτερη φάση (δείτε εδώ την ανακοίνωση του και την θετική εξέλιξη) και έτσι αποφάσισε να κάνει την τελευταία του ζωντανή εμφάνιση στη Ρόδο, με τον ίδιο να κάνει μια πρόβα από το κρεβάτι του λίγο πριν ολοκληρώσει την καριέρα του στο τραγούδι!

«Καλησπέρα Αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε!!!
Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνιση μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία εδώ στο Νησί μας και γενικά!!!
Μετά από πολύ σκέψη...μιλώντας και με το φίλο μου και Ιερέα στη Ξάνθη Πατηρ Χρυσοβαλαντης Στιβακταρακης και με την οικογένεια μου και βλέποντας τις δυνάμεις μου γενικά πιστεύω ότι είναι το ΣΩΣΤΟ!!!
Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και εμπιστεύεται ο τεράστιος Συνθέτης και Άνθρωπος Nicos Terzis ώστε να πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ μουσικά...
Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά!!!
Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας...
Και εννοείται όπως δίνω θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο...
Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!
ΑΜΗΝ ????????????????????», έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!!
Χωρίς πολλά λόγια... Απλό...αυθόρμητο...Χωρίς ζέσταμα...Με μια σακούλα φάρμακα καθημερινά και οι πόνοι σε όλο το κορμάκι μου από το θεριό σε σημείο να μην αντέχονται...Αλλά το πιο βασικό ξαπλωμένος...
Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!
ΑΜΗΝ ????????????????????», έγραψε στη συνέχεια ο Δασκαλάκης.